Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στον ΑΟΑΝ ο Στέφανος Μαρτσάκης

Μετά τους Ζαχαρία Χριστογιάννη, Νίκο Κατσικοκέρη, Νίκο Ψιμόπουλο, Μπάμπη Πήλιο, Δημήτρη Γκλώτσο, Λεονάρντο Σένκα, Νίκο Μουστάκη και Καρλίτος ο ΑΟ Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μαρτσάκη.

Ο 33χρονος επιθετικός αγωνίστηκε πέρσι σε 12 παιχνίδια της Super League 2 με τη φανέλα των Χανίων, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ρόδο, Ιάλυσο, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Δόξα Δράμας, Άρη Λεμεσού, ΟΦΗ, Πλατανιά και Επισκοπή

Η ανακοίνωση :

“Με το μπλε αστέρι ο Στέφανος Μαρτσάκης!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέφανο Μαρτσάκη.

Ο γεννημένος στις 24/05/1990 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει αγωνιστεί σε Δόξα Παχιανών, Πλατανιά, Επισκοπή, ΑΟ Χανιά, ΟΦΗ, Αρη Λεμεσού, Δόξα Δράμας, ΠΑΕΕ Κερύνειας, ΘΟΪ Λακατάμιας, ΟΦ Ιεράπετρας, Ιάλυσο Ρόδου, Ρόδο και ΠΑΕ Χανιά, στα πρωταθλήματα Α’, Β’ και Γ’ εθνικής, αλλά και Κύπρου.

Τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε να έχει υγεία, προκειμένου να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν, στην καλή πορεία της ομάδας μας!
«Σύλλογος που εξελίσσεται συνεχώς και αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα»

Για τη συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Μαρτσάκης, είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι μέλος της οικογένειας του Αγίου Νικολάου. Ξέρω πολύ καλά που έρχομαι και ανυπομονώ, γεμάτος όρεξη να βοηθήσω με την εμπειρία μου τον ιστορικό ΑΟΑΝ, να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Ένας σύλλογος που εξελίσσεται συνεχώς και αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Άγιο Νικόλαο έπαιξε η ασφάλεια που προσφέρει η διοίκηση της ομάδας στην καθημερινότητα ενός ποδοσφαιριστή, καθώς και η παρουσία του κ. Ανδρουλάκη και το πλάνο που μου ανέλυσε, καθώς έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν στα Χανιά και στον ΟΦΗ και ξέρω πόσο επαγγελματικά δουλεύει. Μας περιμένει πολλή δουλειά, καθώς έρχεται ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Περιμένουμε τον κόσμο του Αγίου Νικολάου να συνεχίσει και φέτος να αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας και να είναι σίγουροι ότι θα δίνουμε το 100% κάθε Κυριακή για να τους κάνουμε χαρούμενους!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected