Κατηγορίες
Διάφορα

Ποδοσφαιρική βραδιά που δε…χάνεται η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται απόψε στην ευρωπαϊκή…αρένα και το Barok” Coffee-Bar αναμένεται να κάνει ένα ακόμη sold out!

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου. Η ομάδα του Τόλη Τερζή θα υποδεχθεί τους Ουκρανούς (21:15), με τον έμπειρο προπονητή να έχει δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Εμπακατά και Σαβέριο, ο πρώτος γιατί αποτελεί παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει στην Τουρκία και την Γκαζιατέπ, ενώ ο δεύτερος λόγω τραυματισμού. Τις θέσεις τους πήραν οι Μάρτιν Μοντόγια και Αλβάρο Σαμόρα.

Δεύτερο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ. Οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενηθούν στην Κροατία (22:00) και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πετυχαίνοντας ένα γκολ που πάντα είναι σημαντικό σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει το μπόνους που υπήρχε για χρόνια όταν κάποια ομάδα σκόραρε εκτός έδρας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα (22.00) διεξάγεται και το πρώτο φετινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας του στο γήπεδο Καραϊσκάκη αλλά και το ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σε επίσημους αγώνες. Και είναι φυσικά και ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας για τη νέα σεζόν απέναντι στην Γκενκ για το Europa League. Και μία αναμέτρηση αρκετά δύσκολη με την καλή και ανταγωνιστική βελγική ομάδα όπου ο Ολυμπιακός με την ώθηση του κόσμου του θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει το πλέον σημαντικό βήμα πρόκρισης για τη συνέχεια του Europa.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected