Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την Τούμπα άφησε ο ΠΑΟΚ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ στο Stadion Poljud στο Σπλιτ της Κροατίας.

Ο “δικέφαλος” πήρε άριστα στην άμυνα, κράτησε το μηδέν κόντρα σε μια ποιοτικό ομάδα, έχοντας ως κορυφαίο τον Τσιγγάρα που φαίνεται πως ο δανεισμός του στην Τουλούζ τον βοήθησε σημαντικά.

Παρά την τεράστια πίεση της Χάιντουκ κατά διαστήματα (κορυφαίος ο Λιβάγια) και τα δύο της δοκάρια! Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε στο 0-0 (10/08) την «παρέα» των Λιβάγια, Οφόε και Σάρλια, που πέρασαν από την Ελλάδα, και πλέον, την περιμένει… σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Ντεμπούτο για τον Οζντόεφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που αντικατέστησε τον Τσιγγάρα στο 79ο λεπτό.

Το φιλμ

Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο ματς, με την κεφαλιά του Κουλιεράκη στο 5′, αλλά από εκεί κι έπειτα, η Χάιντουκ πήρε τα «ηνία».

Στο 11ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να «ανοίξει» το σκορ, όταν ο Λιβάγια έκανε μία εξαιρετική πάσα, αλλά ο Μπλάκαρ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά αργότερα (13′), ήταν η σειρά του Σίγκουρ να δοκιμάσει την τύχη του, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στην επόμενη φάση. Η άμυνα της Χάιντουκ έκανε τραγικό λάθος στο 14ο λεπτό, ο Τσιγγάρας σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο ρυθμός «έπεσε» έως το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά με την εκκίνηση του δευτέρου, οι Κροάτες απείλησαν ξανά.

Ο Λιβάγια έκανε μία πολύ ωραία ενέργεια στο 46ο λεπτό, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι, ενώ η νέα προσπάθειά του στο 55′, κατέληξε εκτός εστίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια μακρινά σουτ το επόμενο διάστημα, όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Κοτάρσκι.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι… έσβησαν το ματς και κράτησαν το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Χάιντουκ (Ιβάν Λέκο) : Λούτσιτς, Μέλνιακ, Μούφι (90+5′ Μικάνοβιτς), Φέρο (79′ Ντιαλό), Σάρλια, Κροβίνοβιτς, Σίγκουρ, Μλάκαρ, Σαχίτι (66′ Ντόλτσεκ), Οτζίτζα-Οφόε (79′ Κάλικ), Λιβάγια

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Κοτάρσκι, Μπαμπά, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Τροστ-Εκόνγκ, Τσιγγάρας (79′ Οζντόεφ), Φιλίπε Σοάρες (72′ Σβαμπ), Ζίφκοβιτς, Νάρεϊ (61′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (79′ Μουργκ), Μπράντον (61′ Σαμάτα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected