Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Πήρε…φόρα η Παναχαϊκή, ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές

Σε γοργούς ρυθμούς η Παναχαϊκή, μπήκε σε ρυθμούς…μεταγραφικούς ανακοινώνοντας τους πρώτους ποδοσφαιριστές.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μπράιαν Γκανσιέρ, του 24χρονου Αργεντίνου αμυντικού από τον Αιολικό, τον επίσης 24χρονο επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήριο, Τζόνι ντε Ολιβέιρα (μέχρι πρότινος στην ισπανική Γέιδα) αλλά και του Νίκου Μασούρα, του 22χρονου μεσοεπιθετικού που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Ζακύνθου.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Brian Ganchier !

Ο 24χρονος Αργεντίνος (γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1999), αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Στο παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα της Rosario Central στην πατρίδα του, ενώ στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με την ομάδα των Χανίων και του Θεσπρωτού (34 συμμετοχές σε Super League 2 και Κυπελλο Ελλάδας).

Την προηγούμενη χρονιά, ανήκε στο δυναμικό του Αιολικού πρωταγωνιστώντας στην άνοδο της ομάδας της Μυτιλήνης στη Super League 2!

Brian, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!”

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Joni de Oliveira !

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1999 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Ελβετικής Etoile Courage FC ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ομάδες Νέων και άλλων ομάδων της ίδιας χώρας μεταξύ των οποίων οι Sion, Servette και Nyonnais.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ανήκε στο δυναμικό της Ισπανικής Lleida Esportiu.

Joni, καλώς όρισες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!”

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Μασούρα!

Ο 22χρονος πατρινός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2001) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία του Δαβουρλή Κ ’92.

Στη συνέχεια, αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή με την οποία έκανε το ντεμπούτο του για το θεσμό του κυπέλλου στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τον Αύγουστο του 2021 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο, μετρώντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στην ομάδα της Ζακύνθου.

Νίκο, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια της Παναχαϊκής!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected