Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Διπλά ολκής στην πρεμιέρα για Οσασούνα και Μπέτις (vids)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για Οσασούνα και Μπέτις.

Η ομάδα της Παμπλόνα που πέρυσι εντυπωσίασε έδειξε σε εξαιρετική φόρμα και στο πρώτο της φετινό επίσημο ματς, νικώντας με 2-0 μέσα στην έδρα της Θέλτα που προβλημάτισε έντονα!

Η Οσασούνα ήταν πολύ καλύτερη και πέρα από τα γκολ είχε και τρία δοκάρια, μετουσιώνοντας αυτή την ανωτερότητά της σε εύκολη εκτός έδρας νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 24′ ο Ρούμπεν Γκαρθία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μόι Γκόμεθ στο 74′.

Το πρώτο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ στο “Θεράμικα” στη νέα σεζόν επεφύλαξε ένα δραματικό -για την ίδια και τους φίλους της- φινάλε, καθώς η Μπέτις κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι “Μπέτικος” με τον Ίσκο στο αρχικό σχήμα τους ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισαν προηγούμενοι χάρη στο γκολ του Πέρεθ στο 20′.

Το σύνολο του Κίκε Σετιέν αντέδρασε, βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, είχε δοκάρι με τον Φόιτ στο 52′ και ισοφάρισε στο 61′ με τον Κουένκα, δείχνοντας ικανό για την ανατροπή.

Τελικώς το θρίλερ δεν είχε καλό τέλος για τους γηπεδούχους, αφού στο 90+6′ ο Γουίλιαν Ζοζέ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σαμπαλί, διαμόρφωσε το τελικό 1-2!

Παρασκευή 11/8

Αλμερία – Ράγιο Βαγιεκάνο  0-2
Σεβίλλη – Βαλένθια  1-2

Σάββατο 12/8

Σοσιεδάδ – Χιρόνα  1-1
Λας Πάλμας – Μαγιόρκα  1-1
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης  0-2

Κυριακή 13/8

Θέλτα – Οσασούνα  0-2
Βιγιαρεάλ – Μπέτις  1-2
Χετάφε – Μπαρτσελόνα (22.30)

Δευτέρα 14/8

Κάντιθ – Αλαβές (20.30)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (22.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected