Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας

Οι φήμες που άρχισαν να εμφανίζονται το απόγευμα της Κυριακής δείχνουν ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι σύντομα ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας.

Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της Ιταλίας.

Αρχικά, το ρεπορτάζ της εφημερίδας Al-Riyadh με έδρα τη Σαουδική Αραβία, ανέφερε ότι ο Μαντσίνι έχει μια πρόταση να γίνει ο νέος προπονητής της χώρας με τριετές συμβόλαιο.

Πολλαπλές αναφορές αλλού δείχνουν ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στην αρχή της εβδομάδας προτού κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Μαντσίνι.

Ο 58χρονος παραιτήθηκε απροσδόκητα από τη θέση του στην Ιταλία το απόγευμα της Κυριακής μετά από μια πενταετία στην τεχνική ηγεσία των Ατζούρι.

Πρόσφατα είχε επίσης οριστεί ως συντονιστής για τις ομάδες νέων της Ιταλίας σε μια κίνηση που υποτίθεται ότι θα του έδινε περισσότερο έλεγχο στην ανάπτυξη των νεαρών παικτών που προέρχονται από τα μικρά τμήματα.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου του, ο Μαντσίνι είχε οδηγήσει την Ιταλία στη δόξα στο EURO 2020, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected