Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Με γκέλα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, “φωνές” Τσάβι για τη διαιτησία (vid)

Στην πρεμιέρα της σεζόν 2023-24 στην ισπανική La Liga, η Μπαρτσελόνα τα βρήκε… σκούρα στην έδρα της Χετάφε και έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 0-0, για την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς με πολύ ένταση, νεύρα και δύο αποβολές, η Μπαρτσελόνα έμεινε από το 42′ με 10 παίκτες μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ραφίνια και δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ, ούτε όταν αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στο 57′ με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Χάιμε για τη Χετάφε.

Ο Μάτα της Χετάφε ήταν ο δεύτερος που αναχώρησε για τα αποδυτήρια μετά από αποβολή, ενώ και ο προπονητής των φιλοξενούμενων τιμωρήθηκε και αποχώρησε έχοντας χάσει την ψυχραιμία του στο 70′.

Στο 80΄, οι «μπλαουγκράνα» με τον Φάτι παραλίγο να κάνουν το 1-0, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε τη χάρη και πέρασε για λίγο άουτ.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας κυνήγησαν το γκολ αλλά δεν το βρήκαν με την πρώτη τους αναμέτρηση στη La Liga να λήγει με λευκή ισοπαλία (0-0) μετά από μία μάλλον απογοητευτική εμφάνιση για τον Τσάβι και τους παίκτες του.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας ξεκίνησε έτσι με το… αριστερό την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της, “πετώντας” τους πρώτους βαθμούς της, στην πρεμιέρα της σεζόν στη “La Liga”.

Παρασκευή 11/8

Αλμερία – Ράγιο Βαγιεκάνο  0-2
Σεβίλλη – Βαλένθια  1-2

Σάββατο 12/8

Σοσιεδάδ – Χιρόνα  1-1
Λας Πάλμας – Μαγιόρκα  1-1
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης  0-2

Κυριακή 13/8

Θέλτα – Οσασούνα  0-2
Βιγιαρεάλ – Μπέτις  1-2
Χετάφε – Μπαρτσελόνα  0-0

Δευτέρα 14/8

Κάντιθ – Αλαβές (20.30)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (22.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected