Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έσβησαν” τα όνειρα του Άρη για το Champions League, μεγάλη πρόκριση για Σβάρνα και Τσιφτσή! (vid)

“Απέδρασε” η Ράκοφ από τη Λεμεσό, πικρός αποκλεισμός του Άρη από τα προκριματικά του Champions League.

Oι Πολωνοί με πρωταγωνιστή τον Κοβάσεβιτς και «χρυσό» σκόρερ τον Τούντορ κέρδισαν τον Άρη με 1-0 και πανηγυρίζουν την πρόκριση στα play off του Champions League.

O Άρης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν βρήκε γκολ ενώ στάθηκε άτυχος στο δοκάρι του Στεπίνσκι στις καθυστερήσεις.

Το «πούλμαν» των Πολωνών κράτησε μακριά τον Άρη από το γκολ και στη δεύτερη τελική της η Ράκοφ στο παιχνίδι, ο Τούντορ με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0 στο 48’.

Γκολ που «πάγωσε» τον Άρη και τον επηρέασε σημαντικά στην προσπάθεια για ανατροπή. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως η αντίδραση ήρθε στο δίλεπτο 78-80’ με Νίκολιτς και Μαγιαμπέλα.

Θέμα… στο γκολ για τον πρωταθλητή που δεν είχε αποτελεσματικότητα και ουσία έτσι ώστε να έρθει μια μεγάλη πρόκριση.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League, ενώ οι Πολωνοί (έπαιξε για 51′ λεπτά ο Σβάρνας, στον πάγκο ο Τσιφτσής) θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League με αντίπαλο μία εκ των Κοπεγχάγης ή Σπάρτα Πράγας.

Συνθέσεις

Άρης Λεμεσού (Αλεξέι Σπιλέφσκι) : Βανά, Γιαγκό, Καζού, Mποακί (64′ Σπόλιαριτς), Μουσούντα, Στρούσκι, Μπράουν (46′ Νίκολιτς), Μαγιαμπέλα, Μπέγκτσον (76′ Μοντνόρ), Στεπίνσκι (46′ Μπαμπίκα), Γκομίς (64′ Oυρόσεβιτς)

Ράκοφ (Νταβίντ Σβάργκα) : Κοβάσεβιτς, Σβάρνας (51′ Σορέσκου), Άρσενιτς, Ρατσοβίταν, Ζαν Κάρλος, Μπέργκεν, Παπανικολάου, Τούντορ, Κοσεργκίν, Πιασέτσκι (64′ Ζβολίνσκι), Σεμπουλά (64′ Νόβακ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected