Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : “Φόρτσαρε” στο τέλος η Ατλέτικο και ξεκίνησε με το δεξί (vid)

Η Ατλέτικο δυσκολεύτηκα για μία ώρα κόντρα στη νεοφώτιστη Γρανάδα, όμως στο τέλος ανέβασε στροφές και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν.

Η ομάδα της Μαδρίτης, παρότι αγχώθηκε βρήκε τις λύσεις και επικράτησε 3-1 της Γρανάδα, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της La Liga. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Άλβαρο Μοράτα άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος», αλλά ο Σαμού στο 62′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους φιλοξενούμενους. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών της Γρανάδα, ο Μέμφις Ντεπάι -μετά από ασίστ του Καράσκο– ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πέντε λεπτά αργότερα (67′). Ο Γιορέντε απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νωρίτερα, η Κάντιθ νίκησε 1-0 την Αλαβές και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή La Liga. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σαν Εμετέριο μόλις στο 7′. Στο 89′ αποβλήθηκε ο Εσκαλάντε από πλευράς γηπεδούχων, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή στα τελευταία λεπτά, που ήταν πάνω από 10′ μαζί με τις καθυστερήσεις.

Παρασκευή 11/8

Αλμερία – Ράγιο Βαγιεκάνο  0-2
Σεβίλλη – Βαλένθια  1-2

Σάββατο 12/8

Σοσιεδάδ – Χιρόνα  1-1
Λας Πάλμας – Μαγιόρκα  1-1
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης  0-2

Κυριακή 13/8

Θέλτα – Οσασούνα  0-2
Βιγιαρεάλ – Μπέτις  1-2
Χετάφε – Μπαρτσελόνα  0-0

Δευτέρα 14/8

Κάντιθ – Αλαβές  1-0
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα  3-1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected