Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά “ραντεβού” ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Mια πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και το “Barok” Coffee-Bar έχει την τιμητική του!

Υπό κανονικές συνθήκες η ΑΕΚ σήμερα το βράδυ στο Ζάγκρεμπ (21:00) θα έδινε τη ρεβάνς κόντρα στην Ντινάμο για την πρόκριση στα play-offs του Champions League. Τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας όμως με την «τυφλή» επίθεση των χούλιγκανς των Κροατών και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη άλλαξαν τα δεδομένα και έφεραν την Ένωση να ανοίγει τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν στο «Μάξιμιρ». Παίζοντας για την ιστορία της, αλλά και για την οικογένεια του Μιχάλη.

Μία ώρα μετά, ο Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα κρίνει και το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την φάση των Play-offs της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα από τη νίκη με 1-0 στην Λεωφόρο την περασμένη Τετάρτη (09/08), το οποίο όμως, όπως τόνισε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου και σε έδρες όπως το «Βελοντρόμ» της Μαρσέιγ.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected