Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : 2+2 μεταγραφές η Ζάκυνθος, συνεχίζει ο Ντούκας

Την ώρα που η προετοιμασία της ομάδας της Ζακύνθου αποκτά μεγαλύτερες εντάσεις, η διοίκηση κινείται τάχιστα στις μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, τρεις παίκτες ήδη έχουν προστεθεί στο ρόστερ της νησιωτικής ομάδας. Πρόκειται για τον 20χρονο τερματοφύλακα Σωτήρη Ραγιά ο οποίος θα μετακομίσει στη Ζάκυνθο από την ομάδα του Παναιτωλικού, αφού μόλις πέρυσι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής.

Επίσης, παίκτης της Ζακύνθου είναι και με τη βούλα ο Μαριάνο Αγκαράι (φωτ). Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός πέρυσι είχε αγωνιστεί με τη φανέλα των Τρικάλων στον ίδιο όμιλο που ήταν και η Ζακυνθινή ομάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Πατρών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πάτρα 2005, Παναχαϊκή, Ναυπακτιακό Αστέρα και Τρίκαλα.

Τέλος, ο Νίκος Ντούκας θα συνεχίσει να φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ο Πατρινός παίκτης τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και έχει ενσωματωθεί πλέον στην ομάδα, υπό τις οδηγίες του Στάθη Καραμαλίκη. Ο παίκτης αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ αλλά εξίσου καλά σαν κεντρικός αμυντικός αλλά και σαν δεξί μπακ. Είναι γεννημένος στις 15/3/2002 και πέρυσι βοήθησε σημαντικά την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζάκυνθος τις επόμενες ημέρες θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που αγωνιζόταν πέρυσι στη SL2 άλλα και στην απόκτηση ενός αριστερού φουλ μπακ που πριν από 3 χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του που ήταν πρωταθλήτρια και ανέβηκε στη SL2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected