Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Γαρύφαλλος και Ξιφιλίνος στον Καμπανιακό

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Καμπανιακού συνδυάστηκε με την ανακοίνωση δύο μεταγραφών.

Οι Δημήτρης Ξιφιλίνος και Γιώργος Γαρύφαλλος αποτελούν και επίσημα παίκτες των “ερυθρολεύκων”. Ο 21χρονος Ξιφιλίνος αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Το καλοκαίρι του 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έκτοτε συμμετείχε στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών φτάνοντας μέχρι και την Κ19, μετρώντας μάλιστα αρκετές κατακτήσεις αυτών.

Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των ΠΟ Τρίγλιας, Απόλλωνα Πόντου ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Καμπανιακού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής φορώντας τη φανέλα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, o Γιώργος Γαρύφαλλος ήταν τα τελευταία χρόνια ο αρχηγός του Μακεδονικού. Έκανε δύο θητείες στους Πράσινους της Νεάπολης, την πρώτη που διήρκησε έξι χρόνια και τελείωσε το 2019 όταν μετακόμισε αρχικά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στη συνέχεια στη Θύελλα Σαρακηνών και τη δεύτερη που διήρκησε τα δύο προηγούμενα έτη η οποία και συνοδεύτηκε από την άνοδο στη Super League 2 τη σεζόν 2021-2022 και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία την περσινή σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected