Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

H Athens Kallithea ενισχύεται ακόμη περισσότερο, πήρε Damian Silva και άλλους δύο

“Τριπλέτα” μεταγραφικής ενίσχυσης για την Athens Kallithea, που δυναμώνει ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Η ομάδα της Αθήνας ανακοίνωσε την Πέμπτη (17/8) την απόκτηση του Νταμιάν Σίλβα από τον Ηρακλή. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός πέρασε την περσινή 1.5 σεζόν στον Γηραιό, μετρώντας 36 συμμετοχές με τέσσερα γκολ στη Super League 2. Γεννημένος στην Παϊσαντού, ο Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντεφενσόρ στη Segunda División και έπειτα πέρασε μισή σεζόν στην Μπόστον Ρίβερ στην Primera División προτού έρθει στην Ελλάδα.

“Κάτοικος” Καλλιθέας έγινε και ο Βίκτορ Ματγίεβιτς. Ο 19χρονος αμυτνικός, διεθνής με την ομάδα Νέων της Πολωνίας, ξεκίνησε την καριέρα του στην Unia Tarnów της γενέτειράς του και αποκτήθηκε από τη Βερόνα τον Ιούλιο 2022, πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές με την Primavera του συλλόγου τη σεζόν 2022/23.

Τέλος, στην Καλλιθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Σακελλιάδης. Ο 15χρονος γκολκίπερ της Εθνικής U16 έρχεται από την Κάρπαθο, όπου ξεχώρισε στην τοπική ακαδημία του Ιαπετού. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο έως τη σεζόν 2024/25.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected