Super League 2

Ο Λεβαδειακός νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό Β

Το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι έδωσε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με 3-0 του Παναθηναϊκού Β.⁣

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 10′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκα μετά από ανατροπή του Τσάπρα από τον Λίλο. Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει στο 40′ αλλά το τελείωμα του Μπιλάλ, έπειτα απ’ την πάσα του Σαρδέλη, δεν βρήκε στόχο. Οι Βοιωτοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 45′ μετά από κόρνερ του Γιαννιώτα και κεφαλιά του Ρομό Πέρες.

Ο Λεβαδειακός σκόραρε για τρίτη φορά στο ματς στο 60′ με τον Ρομό Πέρες από ωραία πάσα του Μεχία, ενώ οι Πράσινοι απώλεσαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 86′ όταν έπειτα από πάσα του Βολάκη, ο Λιούμης έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου : Λίλο, Λάμψιας (46′ Τουρκοχωρίτης), Μαρτίνης (60′ Βολάκης), Προδρομίτης (46′ Νταμπίζας), Φικάι (80′ Τσεβάς), Καραμπάς (46′ Συμεωνίδης), Αθανασακόπουλος (46′ Βουτσάς), Φουρτάδο (46′ Κυριόπουλος), Κρυπαράκος (46′ Μαντσίνι), Σαρδέλης (46′ Καλοσκάμης), Μπιλάλ (46′ Χατζηιωάννου, 75′ Λιούμης).

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ, Λιάγκας, Λόπεθ Πέρεθ, Τσάπρας, Πίρινεν, Νίκας, Μεχία, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Ρομό Πέρες, Κουάδρα. Έπαιξαν και οι: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Κασεμί, Κατσικάς, Κουϊρουκίδης, Νικολιάς, Ντεντάκης, Τσελεπίδης, Τσιριγώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected