Κατηγορίες
Super League 1

Ματσάρα από τις…λίγες το πρώτο παιχνίδι της Super League! (vids)

Δραματική εξέλιξη με τέσσερα γκολ, το τελευταίο στις καθυστερήσεις και φάσεις εκατέρωθεν, περιελάμβανε το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Super League 2.

Βόλος και Λαμία αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα άκρως χορταστικό ματς, με τους Θεσσαλούς να ισοφαρίζουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με “οβίδα” του Άλχο.

Οι Φθιώτες, που παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι αγωνιστικά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, προηγήθηκαν δύο φορές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τους Καρλίτος και Σλίβκα.

Ο Βόλος απάντησε γρήγορα με τον Σιέλη, όμως το…καλύτερο το φύλαγε για τα “χασομέρια”.

Το φιλμ

Σε μία «καραμπόλα» μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο Τσοκάνης δεν έφτασε την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα και ο Βόλος έχασε μία σημαντική στιγμή για να ανοίξει το σκορ στο 37’.

Οι Φθιωτείς είχαν την σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τσιλούλης υποδέχθηκε υποδειγματικά την μπάλα από την πάσα του Καρλίτος και με σουτ μέσα στην περιοχή επιχείρησε να «εκτελέσει» τον νεαρό κίπερ των Θεσσαλών στο 45+2’. Η μπάλα όμως κατευθύνθηκε στο δοκάρι του Σιαμπάνη και η μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία χάθηκε.

Προβάδισμα για την Λαμία από τα 11 βήματα με τον Καρλίτος να μην χάνει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ξανά γκολ εν Ελλάδι στο 55ο λεπτό.

Ο Σιέλης απάντησε άμεσα για τους Θεσσαλούς με εξαιρετική κεφαλιά από κοντινή απόσταση για το 1-1 στο 59ο λεπτό.

Ο Σλίβκα όμως, μόλις δύο λεπτά μετά έδωσε και πάλι πίσω το προβάδισμα στην ομάδα του με ωραία κεφαλιά εκμεταλλευόμενος ιδανικά την σέντρα του Καρλίτος για το 2-1.

Στο 80ο λεπτό ο Σιαμπάνης έσωσε τον Βόλο και από τρίτο τέρμα με μία εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Λέικ, μετά από εξαιρετική συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας.

Στο 90′ ο Άλχο «τρέλανε» κόσμο με άπιαστο σουτ από σημείο που άλλοι ποδοσφαιριστές δεν θα το σκεφτόντουσαν καν και έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος) : Σιαμπάνης, Λούνα (51′ Κίτσος), Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Γλάβτσιτς (74′ Μωραΐτης), Τρουιγέ (52′ Τάχατος), Τσοκάνης (63′ Μπαριέντος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος) : Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Τσιλούλης (84′ Τότσιτς), Ρούμπεν Μαρτίνεθ (66′ Λέικ), Στάνκο, Νούνιες (85′ Τζανδάρης), Καρλίτος (76′ Ακούνια), Σλίβκα

To πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 18/8

ΝΠΣ Βόλος – Λαμία  2-2

Σάββατο 19/8

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά (20.00)

Κυριακή 20/8

ΟΦΗ – Άρης (19.30)
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (20.00)
Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός (22.00)

*Τα ματς ΑΕΚ – Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός – Ατρόμητος αναβλήθηκαν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected