Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Εράνη Φιλιατρών

Μετά τους Τσαρλς Σάμπσον, Κυριάκο Κωνσταντόπουλο, Δημήτρη Καπλάνη, Γιάννη Στραβάκο και Κώστα Ηλιόπουλο, η Εράνη Φιλιατρών ανακοίνωσε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας απέκτησαν τον Νίκο Αναστασόπουλο, τον 30χρονο μεσοαμυντικό με καταγωγή από τη Σπάρτη, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στη Super League 2 με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στους “κυανόλευκους” είχε 15 συμμετοχές ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Καλαμάτα, Αστέρα Βλαχιώτη, Πανσερραϊκό, Κέρκυρα, Λαμία, ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Αστέρα Τρίπολης και Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση :

“Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας, που έπειτα από συντονισμένες ενέργειες κατόρθωσε να αποσπάσει την υπογραφή του Νίκου Αναστασόπουλου θωρακίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη μεσαία γραμμή!

Ο πολύπειρος μέσος που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Απόλλων Σμύρνης έχει διαγράψει μια πολύ σπουδαία διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος σε όλες τις εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα των: Αστέρα Τρίπολης, Λάρισας, Νίκης Βόλου, Κέρκυρας, Λαμίας, Παναχαϊκής, Σπάρτης, Καλαμάτας και εσχάτως του ιστορικού Απόλλων.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected