Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο επαναληπτικός της ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στην Κροατία και το Barok” Coffee-Bar υποδέχεται τους φίλους του ποδοσφαίρου για ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι!

O “Δικέφαλος” πήγε το βράδυ της Τρίτης στο Ζάγκρεμπ μέσα σε ένα βαρύ κλίμα μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, όμως η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στον στόχο που είχε μέσα στο γήπεδο. Αυτός δεν ήταν άλλος από τη νίκη.

Και παρότι η έλλειψη ρυθμού στην αρχή φάνηκε, στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ με αποφασιστικότητα επέβαλε το παιχνίδι της και έφτασε στο 2-1 και στην ανατροπή βγάζοντας νοοτροπία νικητή και παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα play-offs του Champions League.

Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει και αυτό φρόντισε να το καταστήσει σαφές ο Ματίας Αλμέιδα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής ρεβάνς (21:45) με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena. «Το προηγούμενο παιχνίδι έχει τελειώσει. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για την πρόκριση. Οποιαδήποτε χαλάρωση δεν επιτρέπεται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός τεχνικός, με τον Λιβάι Γκαρσία να υπογραμμίζει το μεγάλο δέλεαρ που είναι για όλους να φτάσουν ως τους ομίλους του Champions League: «Έχουμε μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες. Πρέπει να το παίρνουμε βήμα-βήμα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε».

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P