Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : “Καθάρισε” ο Λαουτάρο για την Ίντερ, “αέρας” η Φιορεντίνα στη Γένοβα (vids)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ίντερ νίκησε τη Μόντσα και ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή Serie A. Καταιγιστική την ίδια ώρα η Φιορεντίνα, πέρασε “αέρας” από τη Γένοβα.

Ίντερ την περασμένη σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό οι Μιλανέζοι θέλουν να βελτιώσουν και να το φτιάξουν όσο περισσότερο γίνεται. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν και είναι η… σταθερή τους!

Ο Αργεντινός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-0, αφού σημείωσε και τα δύο γκολ, στο εντός έδρας ματς με τη Μόντσα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Serie A.

Η Ίντερ ήθελε ένα γρήγορο γκολ. Όσο πιο εύκολα και ανώδυνα αυτό ερχόταν τόσο πιο εύκολο θα ήταν το έργο της κόντρα στη μαχητική Μόντσα. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι, όπως είχαν δείξει και την περασμένη σεζόν, είναι ιδιαίτερα καλοί όταν δεν έχουν την μπάλα στα πόδια τους και όταν πρέπει να αμυνθούν!

Ωστόσο, το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 8′ χάλασε από νωρίς τα σχέδιά τους. Ο Αργεντινός πετάχτηκε στην «καρδιά» της άμυνας και με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Μόντσα, όπως ήταν λογικό και επόμενο, χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να βγει μπροστά και γενικότερα να ξεπεράσει το σοκ που είχε υποστεί.

Αυτό βοήθησε και με το παραπάνω τους γηπεδούχους που είχαν την άνεση να αλλάζουν πολλές κοντινές πάσες και να βγαίνουν μπροστά, όπως και όποτε ήθελαν! Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε και πάλι από τον Λαουτάρο. Ο Λατίνος παίκτης στο 76′ σκόραρε και δεύτερο γκολ και αυτό έμεινε ως το τέλος με την Ίντερ να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον Λαουτάρο να δείχνει ότι μπορεί και φέτος να είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Τζένοα – Φιορεντίνα 1-4

Ιδανικό το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπιράγκι. Το 2:0 έγινε γρήγορα, μόλις 6′ αργότερα με τον Μποναβεντούρα να σκοράρει σε κενή εστία και να βάζει από νωρίς γερές βάσεις για τη νίκη της ομάδας του. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, οι “βιόλα” πέτυχαν και τρίτο τέρμα, με το Νίκολας Γκονζάλες να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά. Ο Μποναβεντούρα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του σκοράροντας για το 4:0, όμως στο 58ο λεπτό, η Τζένο μείωσε σε 4:1.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/8

Έμπολι – Βερόνα  0-1
Φροζινόνε – Νάπολι  1-3
Τζένοα – Φιορεντίνα  1-4
Ίντερ – Μόντσα  2-0

Κυριακή 20/8

Ρόμα – Σαλερνιτάνα (19.30)
Σασουόλο – Αταλάντα (19.30)
Ουντινέζε – Γιουβέντους (21.45)
Λέτσε – Λάτσιο (21.45)

Δευτέρα 21/8

Τορίνο – Κάλιαρι (19.30)
Μπολόνια – Μίλαν (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected