Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Καλοκαιρινός… περίπατος για την Ουνιόν! (vid)

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ουνιόν Βερολίνου στη φετινή Bundesliga, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ την αγνώριστη Μάιντς.

Με τον Κέβιν Μπέρενς να πετυχαίνει τρία γκολ, η Ουνιόν Βερολίνου επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 της Μάιντς και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στη φετινή Bundesliga.

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο 32χρονος φορ με καρφωτή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ζερόμ Ρουσιγιόν άνοιξε το σκορ. Πριν βγει το δεκάλεπτο, ο Μπέρενς βρήκε και πάλι δίχτυα, πάλι με το κεφάλι, έπειτα από περίτεχνη ενέργεια του Αϊσά Λαϊντουνί. Τρίτη κεφαλιά και τρίτο γκολ από τον Μπέρενς στο 70’, με τον Σεράλντο Μπέκερ να πιστώνεται αυτή τη φορά την ασίστ.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι του Ουρς Φίσερ είχαν και δοκάρι, σε φάουλ του Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά στο 33’. Η Μάιντς μείωσε προσωρινά σε 2-1 με το διαγώνιο σουτ του Άντονι Κάτσι, ωστόσο μοιραίος για την ομάδα του Μπο Σβένσον ήταν ο Λουντοβίκ Αζόρκ. Σε δύο περιπτώσεις από την άσπρη βούλα, στο 62’ και στο 89’, ο Αζόρκ νικήθηκε από τον Φρεντερίκ Ρενόβ! Ακόμη χειρότερα για τους φιλοξενούμενους, σε αντεπίθεση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μίλος Πάντοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 μέσα σε αποθέωση στο Försterei.

To πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 18/8

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου  0-4

Σάββατο 19/8

Λεβερκούζεν – Λειψία  3-2
Χοφενχάιμ – Φράιμπουργκ  1-2
Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ  4-4
Βόλφσμπουργκ – Χάιντενχαϊμ  2-0
Στουτγκάρδη – Μπόχουμ  5-0
Ντόρτμουντ – Κολωνία  1-0

Κυριακή 20/8

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς  4-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντάρμσταντ (18.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected