Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Κανονικά στην Α κατηγορία η ΑΕ Καβασίλων. Οι δύο πρώτες μεταγραφές και οι ανανεώσεις

Μπορεί να υπήρξαν (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες ότι η ΑΕ Καβασίλων δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής, ωστόσο αυτές δεν ευσταθούν.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Κουτσιάδης αποφάσισε να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το Ιούνιο του 2020, και με τον Σάκη Παγγούρα στην τεχνική ηγεσία, οδήγησε την ομάδα στα “μεγάλα σαλόνια”, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της περσινής Β Ερασιτεχνικής.

Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι δύο πρώτες μεταγραφές και συγκεκριμένα οι Γιώργος Βουλγαράκης και Μανώλης Ιορδανόπουλος. Ο πρώτος (21/09/2002, επιθετικός) επιστρέφει στην ομάδα μετά από έναν χρόνο, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε στον Φίλιππο Μελίκης, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΑΕΚ Καμποχωρίου, Μέγας Αλέξανδρο Τρικάλων και Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ο Μανώλης Ιορδανόπουλος (27/10/1994, αμυντικός) “μετακομίζει” στα Καβάσιλα μετά από ένα εξάμηνο στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ πριν έπαιξε με επιτυχία σε Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Νίκη Αγκαθιάς, Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Αλιάκμονα Νησελίου.

Την ίδια ώρα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Αποστολίδης, Τσιάμπας, Τεντσογλίδης, Νούζι, Μπρινιάς, Ντινόπουλος, Θεοδωρόπουλος Τ., Δούμας, Ραφαήλ, Γιώργος και Κώστας Πάτρας, ενώ επιθυμία της διοίκησης είναι να συνεχίσουν τη νέα σεζόν οι Ευγένης Κίτσας, Λάζαρος Μουρατίδης και Γιάννης Γατόπουλος, στους οποίους έχει γίνει η σχετική πρόταση.

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Σάκης Παγγούρας και οι ποδοσφαιριστές του θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 22/8 και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Καβασίλων για τα πρώτα…χιλιόμετρα της χρονιάς!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected