Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκαριστικές εικόνες στην Αλεξανδρούπολη. Αποκαΐδια σπίτια και περιουσίες, κάηκε ο Ναός της Μεταμορφώσεως (vids)

Δεν γλίτωσε τίποτα από τη μανία της φωτιάς που ξέσπασε χθες στο χωριό Μελία του δήμου Αλεξανδρούπολης και γρήγορα επεκτάθηκε στα γύρω χωριά.

Σπίτια, αυτοκίνητα αλλά και η εκκλησία της Μεταμορφώσεων του Σωτήρος στο Αετοχώρι κάηκαν ολοσχερώς.

Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή του αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ Αμφιτρίτης και Άβαντα.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυροί και δυστυχώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις και τα μέτωπα ολοένα και απλώνονται.

Την ίδια ώρα αποφασίστηκε η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια του Αρδανίου με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της Εγνατίας Οδού ΑΕ κ. Κωνσταντίνου Κουτσούκου.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την εικόνα της φωτιάς από τον αγωγό φυσικού αερίου στην περιοχή μεταξύ Αμφιτρίτης και Άβαντα.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυροί και δυστυχώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις και τα μέτωπα ολοένα και απλώνονται.

Το μεγάλο μέτωπο είναι καθώς κοιτάμε προς Αλεξανδρούπολη – Αεροδρόμιο όπου και εντοπίζεται ο μεγαλύτερος όγκος της πυρκαγιάς από το πρωί.

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί (07:30) σε σπίτι στον οικισμό του Απαλού!

Η στέγη του σπιτιού κάηκε ολοσχερώς ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Π.Υ μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο ΠΓΝΑ.

Όπως αποτυπώνεται και στη φωτογραφία του e-evros.gr, η στέγη του σπιτιού κάηκε ολοσχερώς ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Π.Υ μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο ΠΓΝΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected