Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Όπως το περιμέναμε : Τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου φέρνουν αυξήσεις

Ανοδικά κινήθηκαν οι περισσότερες εταιρείες προμήθειας ρεύματος ανακοινώνοντας τις τιμές για το Σεπτέμβριο, με την έχουσα ηγετική θέση ΔΕΗ, να κρατάει σταθερό το βασικό της τιμολόγιο Γ1/Ν1 για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, αλλά και άλλους προμηθευτές να παρουσιάζουν νέα προϊόντα, αλλά και γενναίες εκπτώσεις, με τιμές, όπως ήταν προ κρίσης.

Αναλυτικά, η ΔΕΗ έδωσε τιμή στα 15,5 λεπτά/KWh για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες και 16,7 λεπτά για πάνω από αυτό το όριο, ενώ η χρέωση κατά τη νύχτα είναι 11,4 λεπτά/KWh. Στο προϊόν ΔΕΗ myHome 4All, που προωθείται εσχάτως δυναμικά από την μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας στη λιανική ρεύματος, η χρέωση για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες κατανάλωσης διατηρείται στα 15 λεπτά ανά KWh. Πάνω από το συγκεκριμένο όριο, κάθε κιλοβατώρα θα χρεώνεται με 20,6 λεπτά του ευρώ ανά KWh, όπως και τώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο τέταρτος συνεχόμενος μήνας, που η ΔΕΗ κρατά σταθερό το βασικό της τιμολόγιο (Γ1 Οικιακό).

Οι ιδιώτες προμηθευτές

Στο μεταξύ, μεταξύ 8 και 19,6 λεπτών ανά κιλοβατώρα κινούνται οι τιμές που έδωσαν οι άλλες ιδιωτικές εταιρείες. Η μέση χρέωση διαμορφώνεται στα 13,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα, αυξημένη κατά 8% σε σχέση με τον Αύγουστο, όταν ήταν 12,8 λεπτά ανά kWh.

Συνολικά, πάντως, οι τιμές που έδωσαν οι προμηθευτές είναι ανοδικές αν και υπάρχουν επιμέρους προϊόντα με τιμολογήσεις που «θυμίζουν» τα προ κρίσης επίπεδα.

διαβάστε αναλυτικά τις χρεώσεις στο reporter.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected