B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Επιστρέφουν στα πρωταθλήματα ΑΟ Μαρίνας και Νηρέας, εγγράφηκε ως νέο μέλος ο Αστέρας Νάουσας (photos)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (21/8) στο Νεόκαστρο, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας.

Παρουσία 25 σωματείων επί συνόλου 39, σύμφωνα με τον επικυρωμένο κατάλογο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η Ένωση προχώρησε στον Διοικητικό Απολογισμό ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023, στον Οικονομικό της Απολογισμό για το οικονομικό έτος 2022 και στον Προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2024, ενώ υπήρξε και συζήτηση επί άλλων θεμάτων.

Η ΕΠΣ Ημαθίας επικύρωσε και τυπικά την εγγραφή του Αστέρα Νάουσας ως νέου σωματείου-μέλους, καθώς και την επανεγγραφή δύο παλαιότερων μελών της, του ΑΟ Μαρίνας και του Νηρέα Βέροιας, ενώ επιβεβαιώθηκε και η αλλαγή επωνυμίας του ΑΣ Πατρίδας ως Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας.

Τέλος, διαγράφηκαν 24 σωματεία, λόγω πολυετούς αδράνειας, σύμφωνα με τους κανονισμούς, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα επαναδραστηριοποίησης, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν, όπως επιτάσσει ο νέος αθλητικός Νόμος 4726 / 2020.

Στα αγωνιστικά, αποφασίστηκε η αρίθμηση στις φανέλες των ποδοσφαιριστών στις διοργανώσεις για την κατηγορία Ανδρών της Ένωσης να είναι από το 1 έως το 25 και για την αποφυγή σύγχυσης, σε περίπτωση που τα διαγωνιζόμενα σωματεία, έχουν παρόμοιο χρώμα φανέλας, να αλλάζει εμφάνιση ο Γηπεδούχος.

Τέλος, επανεπιβεβαιώθηκαν οι προτάσεις που είχαν γίνει κατά την περσινή Τακτική ΓΣ. για την τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία θα προχωρήσει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, όπως επιτάσσει η αθλητική νομοθεσία.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected