Γ Εθνική / Τοπικά

Για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα αγωνιστεί τη Φθιώτιδα!

Η συρρίκνωση των ποδοσφαιρικών Ενώσεων έχει σημαντικές προεκτάσεις τα τελευταία χρόνια και μία από αυτές, είναι η ελαχιστοποίηση της ενεργής δύναμης των σωματείων.

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας, που τα τελευταία χρόνια αναγκάζεται να διοργανώσει πρωτάθλημα με λίγες ομάδες, “χάνει” από σήμερα τον πρωταθλητή της!

Όπως αναφέρει το evrytaniasport, ο Αίολος Καρπενησίου, θα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φθιώτιδας μετά από 33 χρόνια. Μάλιστα τη σαιζόν 1989/90 κέρδισε την άνοδο από τη Β στην Α, αλλά λόγω της δημιουργίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν έπαιξε ποτέ στον γειτονικό νομό.

Φέτος θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΦ και θα έχει ως έδρα τον Άγιο Γεώργιο Φθιώτιδας. Θα δώσει 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τουλάχιστον δύο στο κύπελλο.

Αντίπαλοι του οι ακόλουθες ομάδες: Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας (Γήπεδο Σπερχειάδας), Ένωση 2010, ΑΟ Τσούκας (Γήπεδο Μακρακώμης), Θύελλα Ροδωνιάς (Γήπεδο Ροδωνιάς), Ατσαλένιος Πετρωτού (Γήπεδο Αμουρίου), Όμβρος Ομβριακής (Γήπεδο Δομοκού), Α.Ε. Δίβρης (Γήπεδο Δίβρης), Μεξιατικός (Γήπεδο Μεξιάτων), Λιανοκλάδι (Γήπεδο Καλυβίων), Γλύφα (Γήπεδο Γλύφας), Α.Ε. Εχιναίων (Γήπεδο Ραχών), Μαγνησιακός (Γήπεδο Μαγνησίας) και Θύελλα Μεγάλης Βρύσης (Γήπεδο Μεγάλης Βρύσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected