Super League 1

Τα… μαγικά του Βασίλη Χατζηπαναγή με μπαλάκι του τένις στη θάλασσα (vid)

Δύσκολα ξεχνιέται η τέχνη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αρτίστες που έχει βγάλει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον σπουδαίο Βασίλη Χατζηπαναγή τον οποίο απαθανάτισαν να παίζει με ένα μπαλάκι του τένις στη θάλασσα και να κάνει… μαγικά.

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του TikTok που ανάρτησε το βίντεο γράφει «quiz test: Ποιος είναι ο συγκεκριμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής;», με τους χρήστες να μη δυσκολεύονται καθόλου να βρουν την απάντηση. Τα δε σχόλια πήραν φωτιά κυρίως λόγω του μαλλιού του Χατζηπαναγή, αλλά και των όσων κάνει με το μπαλάκι στη θάλασσα σε παραλία της Μάνης.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το voria.gr

@vatischronakis Προεδρε φερτον στην ΑΓΙΑ….#fyp#mani #soccer ♬ fukumean – Gunna

Ο «Βάσια» του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρείται από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και για πολλούς ο κορυφαίος.Το 2003 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής από την ΕΠΟ για τον εορτασμό των 50 χρόνων της UEFA,  ενώ η IFFHS τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο του 2021. Βρίσκεται τρίτος στη λίστα με τα περισσότερα τέρματα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και τα «μαγικά» που έκανε στην εποχή του δεν συγκρίνονται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected