Super League 2

Νέος προπονητής του Αιολικού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, Μίλιτς και Μαντζουράνης στο team

Η ΠΑΕ Αιολικός θα πορευτεί στη Super League 2 με προπονητή τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Ο 55χρονος (γενν. 4/7/1968) τεχνικός κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο εργάστηκε στον πάγκο της Προοδευτικής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από Αιγάλεω, Τρίκαλα, Ιωνικό και ΑΕ Καραισκάκης.

Παλαιότερα, έχει προπονήσει επίσης Αήττητο Σπάτων, Αιγινιακό, Πανσερραικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Τύρναβο, Καβάλα, Νέα Σαλαμίνα, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Εορδαικό, Φωκικό, Πολύκαστρο και ΟΦ Ιεράπετρας.

Συνολικά μετράει 357 παιχνίδια ως πρώτος προπονητής στην Α’, Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει θητεύσει και στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου.

Αλεξάνταρ Μίλιτς, ο νέος Τεχνικός Διευθυντής

Ο Αιολικός ανακοίνωσε λίγο πριν την πρόσληψη του Αλεξάνταρ Μίλιτς στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή.

Ο 34χρονος (10/3/1989) Σέρβος, έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων και στον Αιολικό (11 ματς – 2 γκολ, 2020-21), “κρέμασε” τα παπούτσια του και επιστρέφει στη Μυτιλήνη από διαφορετικό πόστο.

Στη χώρα μας ήρθε για πρώτη φορά τη σεζόν 2013-14 και έμεινε για μια δεκαετία, αγωνιζόμενος συνολικά σε περισσότερα από 150 παιχνίδια, σκοράροντας 28 γκολ με Εθνικό, ΑΕ Καραισκάκης, Αιολικό, Ασπρόπυργο, Απόλλωνα Λάρισας, Κισσαμικό, Επισκοπή, Παναιγιάλειο, Αγροτικό Αστέρα και Βατανιακό.

Πλέον, θα αποτελεί στέλεχος της ΠΑΕ Αιολικός και συνδετικό κρίκο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχοντας οργανωτικές αρμοδιότητες.

Γενικός Αρχηγός ο Στέλιος Μαντζουράνης

Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοίνωσε επίσης την πρόσληψη του Στέλιου Μαντζουράνη στη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Κατόπιν συνεννόησης με τον Ερασιτέχνη Αιολικό, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας θα μετατοπιστεί από την Κ19, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο ίδιο πόστο, για το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, αλλά πλέον στην πρώτη ομάδα.

Μέλος της «χρυσής εποχής» στη Β’ Εθνική, ο Στέλιος Μαντζουράνης έχει προϋπάρξει επί σειρά ετών σε αντίστοιχη θέση στον Αιολικό της Γ’ Εθνικής, αλλά και σε ομάδες της Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected