Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν είναι είδηση πλέον : Σκόραρε ξανά ο Μέσι! (vid)

Το άστρο του Λιονέλ Μέσι οδηγεί την Ίντερ Μαϊάμι σε νέες κορυφές. Μετά την κατάκτηση του παρθενικού τίτλου της ιστορίας της στον τελικό του Leagues Cup, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου των ΗΠΑ, οφείλοντάς την σε μεγάλο βαθμό στον απόλυτο σταρ της ο οποίος με δύο ασίστ και τη δεύτερη στο 90+7′ κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να στείλει το ματς στην παράταση (2-2, 3-3 παρ, 4-5 πεν.)!

Το Σινσινάτι προηγήθηκε με 2-0 νωρίς στο δεύτερο μέρος και έβαλε δύσκολα στην παρέα του Λέο, ο οποίος, όμως, το πήρε για άλλη μια φορά… προσωπικά. Έστω κι αν δεν σκόραρε ο ίδιος, μετέτρεψε τον συμπαίκτη του Καμπάνα σε εκτελεστή, σερβίροντας πρώτα το 2-1 στο 68′ και στο φινάλε το γκολ της ισοφάρισης με συστημένη μπαλιά στο κεφάλι του επιθετικού από το Εκουαδόρ.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Ίντερ Μαϊάμι ανέτρεψε προσωρινά το σκορ με γκολ του Μαρτίνες, πριν ο Κούμπο αποκαταστήσει την ισορροπία για το 3-3 σε 120 λεπτά αγώνα. Έτσι, η μάχη κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και Ίντερ Μαϊάμι αποδείχθηκε «ψημένη» μετά τη νικηφόρο διαδικασία στον τελικό του Leagues Cup, ευστοχώντας σε όλες τις εκτελέσεις για το τελικό 5-4 με ήρωα για άλλη μια φορά τον κίπερ Κάλεντερ που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι των γηπεδούχων.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected