Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών 2023/2024

Μετά τα πρωταθλήματα της δυνάμεως της, η ΕΠΣ Ημαθίας έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών για τη σεζόν 2023/2024.

Στους αγώνες του Κυπέλλου συμμετέχουν υποχρεωτικά όλες οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (εν προκειμένω ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας), καθώς και της Α και Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Η συμμετοχή των ομάδων της Γ΄ Ερασιτεχνικής είναι προαιρετική.

Οι δηλώσεις συμμετοχές για τις ομάδες κατατίθενται στην Ένωση μέχρι την Παρασκευή 8/9.

Οι αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν με το σύστημα των μονών αγώνων αποκλεισμού (νοκ-άουτ) μέχρι και τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή. Στην Προημιτελική και την Ημιτελική Φάση της διοργάνωσης οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των διπλών, εντός και εκτός έδρας, αγώνων, στους οποίους ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. 

Ο Τελικός για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ομάδας της ΕΠΣ Ημαθίας θα γίνει σε ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ που θα ορίσει η διοργανώτρια με απόφαση της και σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

Το Κύπελλο Ημαθίας κάνει σέντρα το Σάββατο 16/9 και η κλήρωση ορίζεται για τη Δευτέρα 11/9.

Από φέτος, στο Κύπελλο δεν υπάρχει περιορισμός χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των 20 ετών στην ενδεκάδα.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected