Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Κένυα για τη Veria Ladies!

Οι πρώτες ξένες παίκτριες στην ιστορία της Veria Ladies είναι γεγονός!

Η ομάδα της Ημαθίας, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στη Β Εθνική κατηγορία, έκανε το deal με δύο παίκτριες από την Κένυα, η μία διεθνής μάλιστα με την Εθνική της χώρας της.

Πρόκειται για τις Ντρέιλα Σαλόμε (Drailer Salome) και Στέλλα Ανιανγκό Ομντιαμπό (Stella Anyango Odhiambo), οι οποίες αναμένονται στη χώρα μας για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Η πρώτη αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, 21 ετών, με κύριο χαρακτηριστικό το ύψος της αλλά και τη δύναμη στο παιχνίδι της. Προέρχεται από την Beijing Raiders και παλαιότερα έπαιξε σε Kangemi FC και Tuger Queens, ενώ η Οντιαμπό (φωτ. κάτω) είναι επιθετικός και οι συστάσεις που την ακολουθούν, μιλούν για μια παίκτρια που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Την περσινή σεζόν ήταν πρώτη σκόρερ στην Premier League Κένυας με τη φανέλα της Kangemi FC, όπου σημείωσε 18 τέρματα. Είναι 8 φορές διεθνής.

Με τις κινήσεις αυτές, η ομάδα του Μέρκου Καραλιόπουλου δείχνει την πρόθεση της να ενισχυθεί, ενώ ο Αγάπιος Αναστασιάδης αποδεικνύει πως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, παρά το γεγονός πως είναι εδώ και λίγες μέρες πρόεδρος του ΝΠΣ Βέροια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected