Κατηγορίες
Αθλήματα

Τατιάνα Γκούσιν : «Έχει καεί η μισή Ελλάδα, να κλάψω εγώ για τα 1,89μ.;» (vid)

Η Τατιάνα Γκούσιν κατέλαβε την 17η θέση στον τελικό του ύψους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με άλμα στα 1,89 μέτρα.

Η έμπειρη αθλήτρια, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που την κράτησαν πίσω στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, κατάφερε να κάνει καλή παρουσία και να διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου πέρασε με την πρώτη τα 1,75 μ., 1,80 μ., 1,85 μ. και με την τρίτη το 1,89 μέτρα, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί το 1,92 μέτρα. Η Γκούσιν θα είχε προκριθεί στον τελικό αν είχε περάσει το 1,89 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια.

“Ήμουν σίγουρη πως το 1,89 μ. θα έδινε την πρόκριση και την έδωσε, αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια. Το ίδιο λάθος που έκανα και πέρυσι το έκανα και φέτος κι έμειναν εκτός την πρόκριση στον σε χαμένες προσπάθειες κι έμεινα εκτός. Κρατάω τα θετικά, ότι δεν έχω πόνο οι τραυματισμοί έχουν φύγει στην άκρη ήμουν έτοιμη να δώσω το 100% . Το 1,89 μ. ήταν ένα πολύ καλό άλμα. Στο 1,92 μ. έφτανα στον πήχη και μάγκωνα. Ελπίζω του χρόνου να διεκδικήσω την πρόκριση στον τελικό των δύο κορυφαίων διοργανώσεων (Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακοί) εκεί νιώθω πως ανήκω, εκεί που θα έπρεπε να είμαι”, είπε η αθλήτρια που αναφέρθηκε και στις φωτιές που επικρατούν στη χώρα μας: “Είναι χαζό να στεναχωριέμαι για αυτό που έγινε σήμερα εδώ την ώρα που στην Ελλάδα γίνονται τόσα άσχημα. Καίγεται όλη η Ελλάδα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected