Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους ο Δημήτρης Μελιόπουλος!

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά για τον Δημήτρη Μελιόπουλο

Ο 23χρονος πλέον μέσος με καταγωγή από την Ημαθία, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2019.

Ανακοινώνοντας ο ίδιος την επιθυμία του να στραφεί στις σπουδές, το ποδόσφαιρο έχασε ένα μεγάλο ταλέντο που είχε ανερχόμενη πορεία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, με την οποία είχε 35 συμμετοχές στη Super League, θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για χάρη της Θύελλας Κατσικάς, της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Ηπείρου, που επέστρεψε φέτος στη Γ Εθνική.

Να ευχηθούμε στον Δημήτρη καλή επιστροφή, είναι σπουδαία τα νέα της επανόδου του!

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο Μελιόπουλο Δημήτριο.

Τα λόγια περισσεύουν για τον “Μελιό”. Με θητεία στην Ξάνθη και τη SL1 όπου η παρουσία του στην ακριτική ομάδα τον οδήγησε μετέπειτα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων(παίδων, νέων, ελπίδων) και τώρα στη Θύελλα Κατσικάς.

Η διοίκηση γνωρίζοντας ότι ο “Μελιό” πραγματοποιεί τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της πόλης μας κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, παρουσίασε το πλάνο που έχει η ομάδα για τη νέα χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έτσι ήρθαμε σε συμφωνία.

Αναγνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό ταλέντο του, την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει από τη SL1 και τις εθνικές ομάδες, δώσαμε τα χέρια με τον έμπειρο μέσο και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε του στόχους που έχουμε θέση.

Καλωσορίζουμε και Ευχόμαστε στο “Μελιό” καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και ενωμένοι να πετύχουμε του στόχους μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected