Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ο Μαγκλάρας έστειλε τον Αστέρα Σταυρού στον 2ο γύρο!

Στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Αστέρας Σταυρού.

Οι πρωταθλητές Φθιώτιδας, που πήραν τη θέση του Ολυμπιακού Λαμίας στον θεσμό, απέσπασαν το εισιτήριο μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Νίκο Μαγκλάρα, ο οποίος απέκρουσε τα δύο των αντιπάλων.

Μάλιστα, στην κανονική διάρκεια, αποσόβησε μια ακόμη φορά την εστία του, αυτή τη φορά σε πέναλτι του Τσιάκου.

Οι Κυπελλούχοι Λάρισας προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με τον Λαμιώτη στην καταγωγή, Τσιάκο ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, ένα σκορ που διατήρησαν μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν την άμυνα του ΠΟΕ και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με γκολ του νεοαποκτηθέντα Αλεξίου.

Το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τους Φθιώτες να ρισκάρουν αλλά τους “κυανόλευκους” να φτάνουν μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Τσιάκος αστόχησε στο πέναλτι το οποίο έπιασε ο Μαγκλάρας.

Η ημίωρη παράταση δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, εκτός από μια καλή ευκαιρία του Αλεξίου, για να φτάσουμε στη “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι, όπου ο Νίκος Μαγκλάρας απέκρουσε τις εκτελέσεις των Λαγού και Καραμούλα.

Επόμενος αντίπαλος του Αστέρα στο Κύπελλο θα είναι ο Ατρόμητος Παλαμά, ξανά εκτός έδρας, με πιο πιθανή ημερομηνία την Κυριακή 3/9.

Η διαδικασία των πέναλτι :

Λαγός, απέκρουσε ο Μαγκλάρας
Αλεξίου 1-0
Περτζόνι  1-1
Φράγκος  2-1
Κουκούλης  2-2
Αυγουστάτος  3-2
Καραμούλας, απέκρουσε ο Μαγκλάρας
Κακκάβας  4-2

Οι αρχικές συνθέσεις

Αστέρας Σταυρού : Μαγκλάρας, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Αντωνόπουλος, Παρλάντζας, Λάππας, Κακκάβας, Χαντζής, Αλεξίου, Μαργαρίτης

ΠΟ Ελασσόνας : Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός, Περζιόνι, Κριεζής, Καραγκούνης, Ζιαγκλιαβός, Κουκούλης, Τσιάκος, Καραμούλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected