Super League 2 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε μεταγραφές και έναρξη προετοιμασίας το Αιγάλεω

Μετά τον Βασίλη Τσιμόπουλο, το Αιγάλεω ανακοίνωσε την Κυριακή (27/8) πέντε ακόμη μεταγραφές.

Το Σίτι ενέταξε στο δυναμικό του τους Μάκη Παυλάκη, Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, Γιώργο Νταβιώτη, Ιωακείμ Ζυγκερίδη, Τάσο Δημητριάδη και Χρήστο Μαραθωνίτη.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 28/8 θα ξεκινήσει από το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Η επίσημη πρώτη και «ανοικτή» για τους φιλάθλους της ομάδας προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/8 στις 18·30.

Οι ανακοινώσεις με τις λεπτομέρειες για κάθε παίκτη :

Έναρξη συνεργασίας με Παυλάκη

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάκη Παυλάκη.

Ο Παυλάκης είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1991, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ – χαφ και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κηφισιά με την οποία ως βασικό μέλος της έζησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Super League.

Δυναμικός χαρακτήρας, με οξυδέρκεια στο παιχνίδι του και αγωνιστικό πάθος, ο Παυλάκης εντάσσεται στο ρόστερ του Αιγάλεω που ενισχύεται σημαντικά στην αριστερή πλευρά με την παρουσία ενός έμπειρου, όσο και φιλόδοξου ποδοσφαιριστή.

Ο Παυλάκης πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ερμή Κορυδαλλού, ωστόσο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Εθνικού, ο οποίος και τον απέκτησε το 2013.

Στην ομάδα του Πειραιά ο Παυλάκης παρέμεινε για 5 χρόνια καταγράφοντας 117 συνολικά συμμετοχές και 22 γκολ.

Τον Ιούνιο του 2019 συμφώνησε με την Κηφισιά που αγωνιζόταν στη Γ Εθνική και κατά την 4ετή παρουσία του στην ομάδα των Βορείων προαστίων μέτρησε 45 συμμετοχές, ένα γκολ πανηγυρίζοντας δύο ιστορικές ανόδους.

Καλωσορίζουμε τον Μάκη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Στα «κυανόλευκα» ο Stamenkovic

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σέρβο επιθετικό Bogdan Stamenkovic.

Ο Σταμένκοβιτς είναι γεννημένος 19 Ιανουαρίου του 1998 στη Σουρμπούλιτσα της Σερβίας και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στη Super League με τα χρώματα του ΝΠΣ Βόλου και από τον Ιανουάριο και μετά στον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Σταμένκοβιτς είναι έμπειρος και δυναμικός επιθετικός, με έντονη την αίσθηση του γκολ και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάτσκα και Μπράτσβο Πριγκρέβιτσα η οποία τον απέκτησε το 2018. Τη διετία 2019-2021 αγωνίστηκε στη Ράντνικ Σουντούρλιτσα με την οποία είχε 56 συμμετοχές και σημείωσε 6 γκολ στη μεγάλη κατηγορία του Σερβικού πρωταθλήματος.

Εμφανίσεις που του χάρισαν τη μεταγραφή στην Καβάλα τον Ιανουάριο του 2022. Στους «Αργοναύτες» σε 25 εμφανίσεις σημείωσε 8 γκολ στη Super League 2 προκαλώντας το ενδιαφέρον του ΝΠΣ Βόλου που τον ενέταξε στο δυναμικό του τον περασμένο Ιούλιο.

Με την ομάδα του Βόλου είχε παρουσία σε σημαντικά παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας, ενώ τον Δεκέμβριο και μέχρι τέλους της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο σε 18 αγώνες σημείωσε 6 τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Bogdan στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Έναρξη συνεργασίας με Νταβιώτη

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νταβιώτη.

Ο Γιώργος Νταβιώτης είναι γεννημένος στις 29 Ιουνίου του 1998, αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος επιθετικός, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στην αριστερή πλευρά και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την Προοδευτική.

Ο 25χρονος επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου όπου εντάχθηκε το 2015 και λίγο αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Με εξαιρετικές εμφανίσεις ο Νταβιώτης προωθήθηκε γρήγορα στην ανδρική ομάδα με την οποία μέτρησε 27 συνολικά συμμετοχές στη Super League συλλέγοντας σπουδαίες παραστάσεις και εμπειρίες.

Τον Αύγουστο το 2022 τον απέκτησε η Προοδευτική με την οποία πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά στη Super League 2 έχοντας θέση βασικού και «γράφοντας» 21 αγώνες με 1 γκολ και μια ασίστ.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Στο City o Ζυγκερίδης

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ιωακείμ Ζυγκερίδη.

Ο Ιωακείμ Ζυγκερίδης είναι γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου του 1999, έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Παναχαϊκή.

Ο 24χρονος επιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Βέροιας και από το 2016 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα συμμετέχοντας στη Super League και κάνοντας ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία στις 30 Απριλίου του 2017 κόντρα στην Ξάνθη. Με την ομάδα της Ημαθίας συμμετείχε και στη Football League έχοντας 8 συμμετοχές.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ενώ τον περασμένο Ιούλιο τον απέκτησε η Παναχαϊκή με την οποία αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στη Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Ιωακείμ στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Επιστροφή Δημητριάδη στο Αιγάλεω

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Δημητριάδη.

Ο Τάσος Δημητριάδης μετά από time out ενός έτους επιστρέφει στο Αιγάλεω και θα φορέσει για 2η χρονιά τα «κυανόλευκα». Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για το γρήγορο και επιθετικογενές παιχνίδι του.

Ο Δημητριάδης είναι γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου του 1997, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της Ηλιούπολης κατέγραψε 20 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ στη Super League 2.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, μεταπήδησε στις ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ το 2012 βρέθηκε στους «μικρούς» του ΠΑΟΚ. Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» και τον Μάρτιο του 2016 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ την ίδια χρονιά έπαιξε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου σκόραρε.

Τον Ιανουάριο του 2017 δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Σλοβακική Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε, ακολούθησαν ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Χανιά και Ξάνθη.

Τον Ιανουάριο του 2022 ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από το Αιγάλεω ενισχύοντας την ομάδας μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος παίζοντας σε 13 παιχνίδια και έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ.

Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Τάσο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Στο Αιγάλεω ο Μαραθωνίτης

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μαραθωνίτη.

Ο Χρήστος Μαραθωνίτης είναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1998 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως επιθετικός και την τελευταία σεζόν την ξεκίνησε στην Παναχαϊκή και την ολοκλήρωσε στην Κρήτη με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο 24χρονος σέντερ φορ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανιώνιο, ωστόσο τη διετία 2015-17 μετακόμισε στο εξωτερικό συμμετέχοντας στις ακαδημίες της Μπρέντα, Εξέλσιορ και Ντόρντρεχτ.

Τον Αύγουστο του 2017 τον απέκτησε η Καλλιθέα, ενώ ένα χρόνο μετά αγωνίστηκε στην Κύπρο αρχικά για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας και μετέπειτα στον Ονίσηλο Σωτήρα.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα τη σεζόν τον βρήκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τη Super League 2 όπου είχε 15 συμμετοχές και 3 τέρματα, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β όπου σε 27 αγώνες είχε 1 γκολ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην Παναχαϊκή και τον Ιανουάριο μεταπήδησε στον ΟΦ Ιεράπετρας όπου αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected