Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Δύσκολη πρόκριση για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου επί της ψυχωμένης Βιστωνίδας (photos)

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας η Βιστωνίδα που πάλεψε με ψυχή και πάθος, στην πρώτη της συμμετοχή στον ιστορικό θεσμό, χάνοντας από τον πολύ δυνατό Απόλλωνα Παραλιμνίου με 3-4 σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε

Οι Κυπελλούχοι Σερρών ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 14′ μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Κατσαμάγκα, Τζαμπέγια και τελικό αποδέκτη τον Ταράση που με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η αντίδραση της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν εξαιρετική και στο 21′ κατάφερε με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Γιώργου Τολμίδη έφεραν το ματς στα ίσια.

Μετά την ισοφάριση η ομάδα του Κώστα Κιάσσου αναζήτησε εκ νέου το προβάδισμα όμως τόσο το φάουλ του Καρυοφύλλη όσο και η προσπάθεια του Κατσαμάγκα σταμάτησαν πάνω στον Μανιά που κράτησε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Απόλλωνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής του Καρυοφύλλη από τον Τολμίδη, και στο 48′ ο Κατσαμάγκας ευστόχησε για να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα των Σερρών

Στο 62′ η ομάδα του Παραλιμνίου με νέα στατική φάση κατάφερε να κάνει το 1-3, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Καρυιφύλλη που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μανιά. Με τον Κατσαμάγκα στο 68′ να κάνει το 1-4 εκμεταλλευόμενος εξαιρετική ασίστ του Ελέζι και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο 80′ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Παναγιώτη Γιαρμαντζίδη η ομάδα της Βιστωνίδας που πάλεψε στα ίσια απέναντι στον δυνατό αντίπαλο της μείωσε σε 2-4.

Μάλιστα στο 82′ η ομάδα του ΑΟΒ απέδειξε πως έχει ψυχή και μετά από κλέψιμο του Γιαρμαντζίδη και σουτ του Κοτόπουλου που σταμάτησε ο Γκαϊδατζάκης ο Ορέστης Μπουτζικούδης με πλασέ έκανε το 3-4. Με την ομάδα της Ξάνθης τις καθυστερήσεις να αγγίζει την ισοφάριση όμως η κεφαλιά του Πάρη Κοτόπουλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

δείτε φωτογραφίες στο sportsaddict.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Βιστωνίδας (Γιάννης Δημητριάδης): Μανιάς, Αγγελίδης Σ. (65′ Αγγελίδης Π.), Τολμίδης, Τζεβελέκης Ζ., Δεμένικος, Τζεβελέκης Φ. (65′ Σαμαράς), Τσεπνόγλου (52′ Θωμαΐδης), Μπουτζικούδης, Κοτόπουλος, Κιολείδης, Γιαρμαντζίδης (89′ Πιτσόλης)

Απόλλων Παραλιμνίου (Κώστας Κιάσσος): Γκαϊδατζάκης, Κοπανάκης (77′ Ζαχαρούλης), Τσομαχασβίλι, Ζαβέρδας (77′ Νικολαΐδης), Γκούμας, Τσιάτρης, Τζαμπέγια, Τσιμίκας (55′ Ελέζι), Καρυοφύλλης Β. (77′ Τιτής), Κατσαμάγκας, Ταράσης (63′ Κιουτσεκτσίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected