Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Εντυπωσιακός ο Μικρασιατικός Αστέρας στην Κρήτη

Στην πρώτη του ιστορική παρουσία στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Γρανίτης υπέστη την ήττα από τον ανώτερο και σε καλύτερη κατάσταση Μικρασιατικό Αστέρα, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Γαλατά, κερδίζοντας με 4-1.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τα τρία διαδοχικά τέρματα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι, στα δύο από τα οποία ο Γρανίτης εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν αναγκαστικά με 10 παίκτες λόγω αδυναμίας να συνεχίσει του Στεφανίδη εξαιτίας τραυματισμού.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως να πετύχει ένα γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με την καλύτερη της ευκαιρία να καταγράφεται στο 33ο λεπτό με τον Δρακάκη οποίος όντας ανενόχλητος σούταρε πάνω στον Μιχελή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας κυριάρχησε, έχοντας κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί και μάλιστα απανωτές, αιφνιδιάζοντας απόλυτα τους γηπεδούχους. Η πιο κλασική ήταν το δοκάρι που υπήρξε στο 50’ από τον Ραχίμ.

Τα τρία γκολ ακολούθησαν από το 67ο μέχρι το 75ο λεπτό κατά σειρά με τους Παληγεώργο, Ζέλο και Σαπαλίδη.

Το μόνο που κατάφερε ο Γρανίτης ήταν να μειώσει σε 1-3 στο 80’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δρακάκη το οποίο κέρδισε ο Παπαδάκης ο οποίος ανατράπηκε από τον Μιχελή, ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σμυρνάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ο Γρανίτης ολοκληρώνει έτσι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι την παρουσία του στον θεσμό, από την άλλη ο Αστέρας Καισαριανής θα έχει συνέχεια, καθώς στον επόμενο γύρο θα υποδεχτεί εντός έδρας τη Μύκονο.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Βασιλάκης, Στεφανίδης (75’ λ.τρ. Νάστο), Κατσαρός, Παπακαστρήσιος, Κοτζαμιχάλης (75’ Ρουσάκης), Μαυρουδής (87’ Μεγαλακάκης), Χύσι, Αθανασιάδης, Παπαδάκης (83’ Τσούτσης), Δρακάκης (83’ Παπαδεράκης)

Μικρασιατικός Αστέρας (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης (66’ Σμυρνάκης), Γεραγωτέλλης, Ζέλο (85’ Ψαραδέλης), Τζέλη (46’ Σταμούλης), Σαπαλίδης (90+2’ Χρυσανθόπουλος), Ραχίμ, Παληγεώργος (85’ Ρέντζης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected