Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στην Προσοτσάνη για τη Χανιώτη (photos)

Στον επόμενη γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει ο ΑΟ Χανιώτης, που δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τελικά την πρόκριση στο γήπεδο της Προσοτσάνης κόντρα στη Δόξα Βώλακα.

Η ομάδα της Δράμας, παρά τις βασικότατες απουσίες των Μποσκοψίου, Μαρκόπουλου, Σάκη Σταμπουλή και Μαλίκη είχε πολύ καλή παρουσία, και θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο ματς.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με τον Βώλακα να δέχεται το 0-1 με πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους και ενώ στο 10′ είχε τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτου με το δοκάρι σε σουτ του Κασσού μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν ένα γρήγορο 2ο γκολ στο δεύτερο μέρος και η κατάσταση να γίνει ακόμη πιο δύσκολη για τον Βώλακα που και πάλι είχε τις ευκαιρίες του να πετύχει ένα γκολ και να μπει ξανά στο ματς, το σουτ του Γιάννη Σίγγου όμως έφυγε ελάχιστα άουτ και το καταπληκτικό φάουλ του Στάικου έδιωξε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Γκάρας.

δείτε φωτογραφίες στο dramasport.gr

Συνθέσεις

Δόξα Βώλακα (Μπάμπης Καζεπίδης): Παγκάκης, Κάσσος, Καρπιτσάρης, Άρμεν Π., Στάικος, Βασιλειάδης, Σίγγος, Δράμπαλης, Μουζενίτοβ, Σταμπουλής (73′ Δεμερτζής), Τσαμπάζης (73′ Άρμεν Α.).

ΑΟ Χανιώτης (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γκάρας, Πάγιος, Αναγνώστης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Καραγιάννης, Κουτσικοβαγγέλης, Αθανασιάδης (75′ Τσακιρίδης), Θωμαΐδης (75′ Μιχαηλίδης), Μουστάκας (62′ Τσιμιλάλης), Τοπούζης (87′ Κουτσιούδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected