Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς Άρη, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Superleague με τρία παιχνίδια όπου αρχικά ο Άρης φιλοξενείται από τη Λαμία (19:15) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κηφισιά (21:00) και ο Ολυμπιακός κλείνει το πρόγραμμα απέναντι στον Ατρόμητο (21:30).

Που θα δεις τα αποψινά παιχνίδια;;; Σου έχουμε μια πρόταση : Δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Μετά την ισοπαλία στον Βόλο, η Λαμία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άρης από την πλευρά του, προέρχεται από την ήττα κόντρα στον ΟΦΗ και θέλει να κάνει… σεφτέ στις νίκες, με τον Τόλη Τερζή να έχει στην αποστολή τόσο τον Κουέστα όσο και τον Μπράμπετς.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Κηφισιά στην Τούμπα (21:00), με τον Λουτσέσκου να έχει αρκετές αλλαγές στην αποστολή αφού δεν θα έχει μαζί του, τους Εκονγκ, Κουλιεράκη και Σάστρε. Από την άλλη θα είναι μέσα ο Οζντόεφ αλλά και ο Μπάμπα. Από την πλευρά της η Κηφισιά θέλει να πετύχει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στα μεγάλα σαλόνια, με τον Αναστασίου να υπολογίζει για πρώτη φορά τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και τον Ίλιαν Ίλιεφ.

Τέλος, ο Ολυμπιακός αναζητά το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα με το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς (άλλαξε η έδρα και δεν θα γίνει το ματς στο Περιστέρι λόγω εργασιών στο γήπεδο) ενώ ο Ατρόμητος κάνει ποδαρικό στη φετινή σεζόν. Για τους «ερυθρολεύκους» δεν βγήκε αποστολή με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό προπονητή να έχει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το ματς.

Πρόγραμμα:

Λαμία-Άρης 19:15
ΠΑΟΚ-Κηφισιά 21:00
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 21:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected