Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Χορεύοντας σε ρυθμούς Άχθου Αρούρη!

Χορεύοντας σε ρυθμούς Άχθου Αρούρη!

Έχουμε νέες αφίξεις στην ομάδα, είχαμε κάποιες αποχωρήσεις, είχαμε όμως και πάρα πολλές “ανανεώσεις” από τους κλασικούς, που δεν τους κουνάει τίποτα.

✓ Για αρχή, σήμερα έχει προπόνηση η ομάδα στο γήπεδο της Μέσης, ώρα 19:30.
✓ Οι προπονήσεις της προαγωνιστικής περιόδου θα συνεχιστούν καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ώστε να ξεβουλώσουν οι αρτηρίες, να καθαρίσουν τα συκώτια και τα πνευμόνια ώστε το οξυγόνο να ρέει άφθονο στο ταλαιπωρημένο από τις διακοπές οργανισμό μας.
✓ Όποιος και κυρίως νεαρός σε ηλικία, έχει όνειρο να φορέσει τη ροζ στολή ξέροντας τι αντιπροσωπεύει αυτή και θέλει να συμμετάσχει στο εγχείρημα “Άχθος Αρούρης” σαν παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, μπορεί να το κάνει χωρίς να έχει ενδοιασμούς. Και αν δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει ο σύλλογος, είμαστε εδώ ευχαρίστως για να του εξηγήσουμε.

Βουτιά στα βαθιά κατευθείαν για το ποδοσφαιρικό τμήμα μας, καθώς την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο φιλικό της σεζόν, με αντίπαλο τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, που πέρσι προβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία.

Αυτή θα είναι και πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Άχθου Αρούρη να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές. Ευκαιρία θα είναι και για τους φιλάθλους ώστε να τεστάρουν την ετοιμότητα των ψυγείων και των παγωμένων βαρελιών μπύρας.

•Σημείωση : Σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη συνέλευση η οποία μεταφέρθηκε έκτακτα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected