Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Λασέλς δέχθηκε επίθεση από τραμπούκους, απειλούσαν να πυροβολήσουν τον αδερφό του! (vid)

Σε σοβαρή περιπέτεια ενεπλάκη ο αρχηγός της Νιούκαστλ, Τζαμάλ Λασέλς, ο οποίος μαζί με τον μικρότερο αδερφό του κι έναν φίλο του δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ανδρών έξω από νυχτερινό κλαμπ της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα απείλησαν να τον πυροβολήσουν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Άγγλος στόπερ είδε έναν από τους θαμώνες να χτυπά με αγκωνιά στον λαιμό τον αδερφό του μόλις αποχώρησαν από το μαγαζί και μπήκε αμέσως στη μέση για να απωθήσει τον δράστη, ο οποίος τού επιτέθηκε με ένα μπουκάλι βότκα αστοχώντας για λίγα εκατοστά.

Το περιστατικό δεν άργησε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο Λασέλς με τον αδερφό και τον φίλο του περικυκλώθηκαν από έξι με οκτώ άτομα οι οποίοι άρχισαν να χειροδικούν εναντίον τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Λασέλς κατάφερε να «ξαπλώσει» έναν από τους δράστες και παρά το χτύπημα που δέχθηκε συνέχισε να γρονθοκοπεί όποιον έβρισκε δρώντας σε αυτοάμυνα σύμφωνα με τη «Daily Mail». Ο φίλος του, πάλι, φέρεται να έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι.

Μάρτυρες κοντά στο συμβάν εξέφρασαν τον φόβο τους πως ο νεαρός άνδρας ήταν νεκρός, δεδομένου ότι έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του για 15 λεπτά πριν φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο. Ωστόσο, εκείνος ξεπέρασε τον κίνδυνο και μίλησε και στην αστυνομία για το συμβάν, η οποία πάντως δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη.

Η Νιούκαστλ ενημερώθηκε για το περιστατικό και θα διαχειριστεί εσωτερικά το ζήτημα που αφορά τον βετεράνο κάπτεν της, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε επεισόδια κι εντός των αποδυτηρίων των Magpies.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected