Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η μεγάλη “μάχη” της ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Μια ακόμη μεγάλη αναμέτρηση LIVE στο στέκι μας, το “Barok” Coffee-Bar!

Η δύναμη της Νέας Φιλαδέλφειας και η ορμή που δίνει στην ΑΕΚ αυτό το γήπεδο μέτρησε ξεκάθαρα στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Και εκεί που τα πράγματα ζόριζαν, η Ένωση με ένα επικό come back πήρε μια μυθική πρόκριση στις καθυστερήσεις απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Στα play offs του Champions League κόντρα στην Αντβέρπ κυνηγάει το σκορ από το πρώτο παιχνίδι στην Αμβέρσα και την ήττα με 1-0. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο αν η ΑΕΚ είχε μια νορμάλ αποτελεσματικότητα σίγουρα δεν θα είχε φύγει ηττημένη. Αλλά στην OPAP Arena είναι στο χέρι της να πετύχει την ανατροπή και να πάρει εκείνη την πρόκριση για τ’ αστέρια των ομίλων του Champions League.

Η ΑΕΚ απόψε (22:00) στην OPAP Arena χρειάζεται υπομονή. Δεν πρέπει να την πιάσει βιασύνη για να βρει το γκολ νωρίς. Το πιο σημαντικό είναι να πάρει εκείνη το προβάδισμα κάποια στιγμή μέσα στο ματς, να ισοφαρίσει το συνολικό σκορ του ζευγαριού και μετά ενωμένη με τον κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας να φτάσει στην πρόκριση. Θα χρειαστεί φυσικά και αυτοπεποίθηση στην τελική προσπάθεια για να έχει την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα που δεν διέθετε στη σαββατιάτικη γκέλα με τον Πανσερραϊκό, όπου έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το κίνητρο υπάρχει, είναι μεγάλο και αποτελεί το όνειρο όλων στο κλαμπ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P