Κατηγορίες
Super League 2

Φιλική νίκη του Ηρακλή επί της ΠΑΕ Χανιά

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου.

Ο Ηρακλής αντιμετώπισε τα Χανιά, δύο ομάδες που προετοιμάζονται στην περιοχή και αμφότερες έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά παράλληλα και ορισμένες αδυναμίες κυρίως στον αμυντικό τομέα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή.

Οι Σάκης Τσιώλη ςκαι Γιάννης Ταουσιάνης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες, σχήματα και συστήματα, εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής πήρε προβάσισμα στο σκορ με 2-0. Και τα δυο τέρματα του Γηραιού σημείωσε ο Κουντουριώτης αρχικά στο 13’ και στη συνέχεια στο 28’. Επιθετικά τα Χανιά είχαν τις στιγμές τους, αλλά χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα των Χανίων βελτιώθηκε αισθητά και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 55’ απείλησε ο Τσέλιος, στο 64΄έφτασε κοντά στο γκολ ο Μανουσάκης ο οποίος τελικά σκόραρε στο 73’ έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Σερβιλάκη, μειώνοντας σε 2-1.

Ο ίδιος παίκτης είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία για γκολ στο 81’, αλλά δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης (30′ Μακρής, 60′ Παλαβράκης), Χειρίτραντας, Βιτλής (86′ Σταυρίδης), Σιούτας, Γκμπενιόν (86′ Ελευθεριάδης), Χρουσιέλ (46′ Τόρες), Στογίτσεβιτς (46′ Λύγκας), Δοϊρανλής, Κούστα (70′ Δασκαλάκης), Σίλβα (60′ Γκάγιτς), Κουντουριώτης (46′ Τσουμάνης).

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κυρίτσης (46’Καλογεράκης), Νίκολιτς (60’ Κατσούρι), Μαζουλουξής (77’ Σέχου), Μπάτζιος, Παναγιώτου (60’ Σερβιλάκης), Τσορνομάζ (46’Μπουρσέλης), Λεμονής, Τσέλιος (60’ Έντγκαρ), Μιούλερ (77’ Παχής), Κόλα (15’ λ.τ. Μανουσάκης), Μάναλης (46’Βουό).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected