Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ο νέος προπονητής της Ερμιονίδας

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Γαλτσίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1968 στη Θεσσαλονίκη. Έχει συνδέσει το όνομά του στην προπονητική του καριέρα με σημαντικές επιτυχίες και στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως η άνοδος του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2 την περίοδο 2021-22. Ο 55χρονος προπονητής σημείωσε, επίσης, πολύ καλές παρουσίες στην κατηγορία με τη Θύελλα Σαρακηνών, αλλά και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Στο παρελθόν έχει περάσει, ακόμα, από τους πάγκους των ΠΟ Τρίγλιας, Κιλκισιακού, Απόλλωνα Καλαμαριάς (Κ-19), Αχιλλέα Τριανδρίας και Ποσειδώνα Καλαμαριάς, σύλλογοι με τους οποίους έχει καταγράψει, επίσης, στο βιογραφικό του σημαντικές επιτυχίες και σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.

Ο Κώστας Γαλτσίδης υπογράμμισε για τη νέα «σελίδα» στην προπονητική του καριέρα: «Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση της ομάδας με έκανε να πάρω άμεσα την απόφαση να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας. Ο σύλλογος έχει ένα ξεχωριστό όνομα στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας και θα δουλέψουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε με δυναμική την πορεία μας. Θα δουλέψουμε μεθοδικά, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Ο 55χρονος τεχνικός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Ερμιονίδας το απόγευμα της Παρασκευής (1/9), στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου η διοίκηση θα τον παρουσιάσει στους παίκτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected