Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου Αγάπιου Αναστασιάδη και η επόμενη μέρα (photos+vid)

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αγάπιος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη τύπου που προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 1/9 στα γραφεία του συλλόγου στο Στάδιο της Βέροιας.

Δίπλα του τα μέλη της διοίκησης και συνεργάτες του (Βασίλης Κατσούλης, Σάκης Βούλγαρης, Γιώργος Μίλης, Μιχάλης Ιωαννίδης, Χρήστος Παυλίδης), αντιπροσωπεία του Σ.Φ. Βέροιας “Queen’s Boyz”, ενώ το παρών έδωσαν και δημοσιογράφοι από τα τοπικά μέσα.

Στόχος του ισχυρού άνδρα της ομάδας μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, να αποσαφηνιστούν τα πλάνα αλλά και το οργανόγραμμα που έχει θέση η διοίκηση, που ανέλαβε πρόσφατα τις τύχες της και θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας το έργο της.

Αρχικά ανέλυσε τις σκέψεις του τόσο για το ανδρικό τμήμα όσο και τις Ακαδημίες, μιλώντας για την ανάγκη στήριξης των νεαρών παικτών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στον σύλλογο και ειδικά για τη “μεγάλη” ομάδα, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με ποδοσφαιριστές που διαθέτουν σημαντικές περγαμηνές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φανερώνοντας τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου στη Γ Εθνική.

Όσον αφορά την εν λόγω κατηγορία και τη μη συμμετοχή σε αυτήν (όπως άλλωστε είχε το δικαίωμα), ο Αγάπιος Αναστασιάδης μίλησε για την αδυναμία δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής αλλά και της οικονομικής “αιμορραγίας” που θα προκαλούσε μια τέτοια κίνηση.

Μίλησε επίσης για συγκεκριμένα συμφέροντα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων που ήθελαν τη Βέροια στη Γ Εθνική, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Τόνισε με έμφαση πως απόλυτος στόχος είναι να υπάρξει μια βάση μελών που θα στηρίξουν όλοι τον σύλλογο, ώστε να μην πέσει το βάρος μόνο στον ίδιο αλλά και στους συνεργάτες του.

Αναφέρθηκε τέλος στις ελάχιστες αλλαγές που θα υπάρξουν στα τμήματα υποδομής, όσον αφορά το staff ενώ σε κατ ιδίαν συζήτηση με τον αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλο δεσμεύτηκε για ολοκληρωτικό lifting του γηπέδου και των εγκαταστάσεων στο Ταγαροχώρι.

δείτε το βίντεο του SportsFan που έδωσε το παρών στη συνέντευξη :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected