Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πέρασε από τη Ρόδο και συνεχίζει στον 3ο γύρο ο Εθνικός

Χάρη σε ένα άκρως αποτελεσματικό τελευταίο 20λεπτο, ο Εθνικός πέρασε νικηφόρα από το Οικονομίδειο Στάδιο της Ρόδου και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την άλλη, ο γηπεδούχος Ιάλυσος πάλεψε φιλότιμα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να αποχαιρετίσει τον θεσμό.

Η εικόνα του αγώνα θα μπορούσε κανείς να πει πως αδικεί τους «ερυθροκίτρινους», αφού το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ (επέστρεψε ως αντίπαλος στη Ρόδο), να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Μακρυγιάννης ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν ψηλά για να ισοφαρίσουν.

Σε μία αντεπίθεση ο Γεωργούσης στο 82ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 0-2, με το οποίο ο Εθνικός επικράτησε στο «Οικονομίδειο».

Συνθέσεις

Ιάλυσος Ρόδου (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Γιώργου, Καραγεώργης (75’ Σάββας), Αθανασίου, Πάνος (85’ Πιπέρης), Γεωργακόπουλος (75’ Τερζίου), Βλαχάβας, Κατσούκης, Πατσίλης, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης (83’ Κουτσοποδιώτης), Χρούστινετς, Μαλάι (74’ Θεοδώρου), Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (83’ Κυριαζής), Μακρυγιάννης (88’ Τσιάβος), Αντωνίου (74’ Μπουτσικάρης)

*με στοιχεία από το 12sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected