Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με “τριάρα” για τον ΠΑΟ Βάρδας

Νίκη – πρόκριση για τον ΠΑΟ Βάρδας στον αγώνα του για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής 3/9 τον Κυπελλούχο Λακωνίας Πανγυθεατικό.

Με σκορ 3-0, η ομάδα της Ηλείας προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε μία από τις ερασιτεχνικές ομάδες που προκρίθηκαν από τα σημερινά ματς ή της Super League 2, που εισέρχονται στον θεσμό.

Στο 15′ έγινε η πρώτη αξιοσημείωτη φάση, όταν από σέντρα του Πολίτη, κεφαλιά του Μικελάτου πέρασε άουτ. Και στο 27′ η επόμενη, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν φάση όπου σε αντεπίθεση με τον Σαμπατάκο, στην κατάληξη ο Κοτσώνης με προβολή απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του από τον Σαμπατάκο, κεφαλιά από κοντά του Μπουρελάκου πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΒ άρχισε να ανεβαίνει. Στο 31′ ο Μαστραντωνάκης πέρασε στον Πολίτη κι αυτός από πολύ καλή θέση αλλά κι υπό πίεση αμυντικού έκανε πλασέ που κατέληξε στο δοκάρι. Στο 36′ από πάσα του Μικελάτου στον Μπίσα αυτός με πλασέ σκόραρε για να κάνει το 1-0. Στο 41′ πλασέ του Μπίσα από κοντά, απέκρουσε ο Καβαλιώτης, ενώ στο επόμενο λεπτό από κόρνερ, ακολούθησε σουτ του Μαστραντωνάκη από το ύψος της περιοχής, που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ εδραίωσε αρκετά νωρίς ακόμα περισσότερο το προβάδισμα του αφού στο 50′ ο Μικελάτος άνοιξε στον Μπίσα κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 69′ για την ομάδα του Γυθείου, από σέντρα του Σαμπατάκου, κεφαλιά πάσα του Ουόρντεν στον Μανωλάκο κι αυτός έκανε σουτ στην κίνηση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Ακολούθησαν κάποιες φάσεις για τις δυο ομάδες, όπως στο 75΄σουτ του Κουρτέση άουτ, στο 76′ κεφαλιά πάσα του Παπαχριστόπουλου στον Μικελάτο κι αυτός πλασέ που πέρασε άουτ, στο 78′ από σέντρα του Μπίσα, ανάποδο γυριστό σουτ του Παπαχριστόπουλου πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχαν στο 81′ και στο 85′ αντίστοιχα, κεφαλιά του Δουλαβέρη και σουτ του Αναστασάκου.

Τελικά, στο 90΄ο ΠΑΟΒ έφτασε και σε τρίτο γκολ όταν ο Δουλαβέρης με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας : Βορύλλας (86′ Σίνος), Λιόσης, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσώνης, Κούστα, Πολίτης, Μικελάτος, Μπίσα (86′ Β. Στεργιόπουλος), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (67′ Δουλαβέρης), Μαστραντωνάκης (75′ Παπαχριστόπουλος)

Πανγυθεατικός : Καβαλιώτης (78′ λ.τρ. Σωτηράκος), Πετρόπουλος (86′ Αμπαζάι), Κακούρος, Κωστάκος, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Κουρτέσης, Μανωλάκος, Σαμπατάκος, Σταμογιάννος (59′ Π. Μανιάτης), Ουόρντεν (86′ Ανδριανός)

*με στοιχεία από το iliaoikonomia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected