Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ματς για όλα τα γούστα απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Βράδυ Κυριακής με φουλ αγωνιστική δράση η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται μακριά από τις έδρες τους σε Βόλο, Ιωάννινα και Ηράκλειο αντίστοιχα, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία και ο Άρης τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αρχή γίνεται στις 20:00 στο «Βικελίδης», όπου ο Άρης θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη του νίκη επί του ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάει στην Κρήτη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές και την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Επίσης στις 20:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός μετά την εξασφάλιση της παρουσίας του στους ομίλους του Europa League θέλει να πανηγυρίσει το 3/3 πριν τη διακοπή αντιμετωπίζοντας τη Λαμία, η οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Στο Πανθεσσαλικό στις 21:30 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα έπειτα από την γκέλα της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό αντιμετωπίζοντας τον Βόλο, ο οποίος προέρχεται από την ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα κλείνει στις 21:45 στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον αέρα των θετικών αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα της σεζόν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε στα play-offs του Champions League από την Μπράγκα.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Το πρόγραμμα

Άρης – Αστέρας Τρίπολης (20:00)
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (20:00)
Ολυμπιακός – Λαμία (20:00)
Βόλος – ΑΕΚ (21:30)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (21:45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P