Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Θα μας εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς έχει γίνει με τις ομάδες που πήγαν και…γύρισαν;

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, έχει…μαλλιάσει η γλώσσα μας : Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δε βαριέσαι!

Στις 25 Αυγούστου, ο Εορδαϊκός και η ΑΕ Μεσολογγίου είχαν ανακοινώσει μέσα από τα social media, πως λόγω της αποχώρησης της Βέροιας, μετακινούνται σε άλλους ομίλους και συγκεκριμένα στον 1ο και στον 2ο αντίστοιχα.

δείτε τις ανακοινώσεις :

Προφανώς λοιπόν, η ενημέρωση ερχόταν από την Ομοσπονδία και όχι από κάποια δημοσιεύματα (σε αυτή την περίπτωση είναι λάθος ολκής), γι αυτό και υπήρξε η επίσημη τοποθέτηση των ομάδων, παραθέτοντας μάλιστα το νέο πρόγραμμα στους εν λόγω ομίλους.

Στο διάστημα αυτό πάντως, η ΕΠΟ ουδέποτε προχώρησε σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις συγκεκριμένες αλλαγές (δείτε ΕΔΩ όλο το ιστορικό των ανακοινώσεων).

Σήμερα (4/9), η ομάδα του Εορδαϊκού εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για “νέα αλλαγή στους ομίλους”, με την οποία επιστρέφει ουσιαστικά στον αρχικό σχεδιασμό, δηλαδή τη συμμετοχή της στον 1ο όμιλο.

Ιδού :

Όσον αφορά την ΑΕ Μεσολογγίου, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση μέσα από τα social media,

Ωστόσο, με μια επίσκεψη στη σελίδα της ΕΠΟ, θα διαπιστώσει κάποιος πως η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, όπως μπορείτε και σεις να δείτε είτε πατώντας ΕΔΩ είτε να δείτε το screenshot που παραθέτουμε παρακάτω :

Ο Παναιγιάλειος μάλιστα, μέσω του διαχειριστή της σελίδας στα social media, ενημέρωσε πως η πρεμιέρα της ομάδας έχει οριστεί για την Κυριακή 10/9 με αντίπαλο την ΑΕ Μεσολογγίου. Σε σχετικό ερώτημα φίλου του συλλόγου κάτω από την ανάρτηση για το αν τελικά το Μεσολόγγι άλλαξε όμιλο, η απάντηση είναι αρνητική και πως η ομάδα ενημερώθηκε πως θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας!

Γι αυτό μας αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή δεν πλήττεις ποτέ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected