Διάφορα - Συνεργάτες

Λεωνίδας Ακριβόπουλος : Ένας από μας, για μας!

Το sportsup.gr επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά πως θα στηρίξει συγκεκριμένα πρόσωπα στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Στόχος είναι να αφενός να προβάλουμε τα πρόσωπα που (κατά την άποψη μας) έχουν πολλά να πουν, χωρίς να μιλούν. Πώς γίνεται αυτό θα μας πείτε… Φυσικά και γίνεται. Απλά μιλούν τα έργα τους αντί γι αυτούς!

Είμαστε επίσης κατά της υπερπληθώρας προβολής υποψηφίων, γιατί δημιουργείται ένα χάος στο μυαλό του ψηφοφόρου. Ήδη νιώθει μπερδεμένος για πολλά στην καθημερινότητα του, δεν χρειάζεται να του δημιουργήσουμε περισσότερο σύγχυση!

Οι συνεργάτες του sportsup.gr σας παρουσιάζουν τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο. Ένας νέος σε ηλικία αλλά με σημαντική εμπειρία, τόσο ως δικηγόρος όσο και ενασχολούμενος με τα κοινά, καθώς έχει διατελέσει σε σημαντικά και -παράλληλα- νευραλγικά πόστα.

Άνθρωπος του αθλητισμού ο ίδιος, ως πρώην αθλητής αλλά και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χώρου και έχει αποδείξει πως μπορεί να βρει τις λύσεις αλλά και να αφουγκραστεί τα προβλήματα σωματείων, συλλόγων και ομάδων.

Η δράση του επεκτείνεται και στον πολιτισμό, καθώς υπήρξε και πρόεδρος στην ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, σε μια θητεία που έχει αφήσει το στίγμα της σε ένα ακόμη “ευαίσθητο” τομέα στην περιοχή μας.

Ως μάχιμος δικηγόρος, έχει επίσης άμεση επαφή με κοινωνικά ζητήματα και πελάτες από ευρεία κοινωνική διαστρωμάτωση, με πλειάδα προβλημάτων που άπτονται της μέριμνας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Λεωνίδας Ακριβόπουλος, φίλες και φίλοι. Ένας άνθρωπος της καθημερινότητας, μονίμως με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του και με διάθεση (όχι δήθεν) να βοηθήσει, χωρίς να το κάνει απλά για να το κάνει.

Καλή επιτυχία Λεωνίδα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected