Κατηγορίες
Διάφορα

Άσχημα τα νέα από τον Βόλο : Τέσσερις οι αγνοούμενοι στο Πήλιο – Σε συναγερμό οι Αρχές για το δύσκολο βράδυ (vid)

ΕΒΙΝΑ ΔΑΡΙΩΤΟΥ/ EUROKINISSI

Τέσσερις είναι οι αγνοούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, στην περιοχή της Πάλτσης.

Στην περιοχή δεν υπάρχει νερό και ρεύμα, ενώ το βράδυ προβλέπεται δύσκολο, καθώς η κακοκαιρία θα συνεχίσει να σφυροκοπά όλο το μέτωπο του Δήμου.

Κανένα νέο δεν έχει υπάρξει, παρά τις έρευνες που διεξάγονται για να εντοπιστεί ο 42χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του σε ρέμα στην Αγία Αικατερίνη Βόλου.

Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα από πλημμυρισμένο σπίτι στο Πήλιο

Τρία άτομα που κινδύνευαν από πλημμυρικά φαινόμενα, στην κατοικία τους στη Μελανή, διασώθηκαν λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr οι τρεις άνθρωποι ζήτησαν τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μαζί με συνεργείο του Δήμου και τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό έφτασαν στο σημείο και τους απεγκλώβισαν, μεταφέροντάς τους σε ασφαλές σημείο για να διανυκτερεύσουν.

Στο Νότιο Πήλιο η καταρρακτώδης βροχή συνεχίζεται και ο δήμαρχος έχει ζητήσει τη συνδρομή του Στρατού και την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected