Super League 1

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: «Έπαιρνα 800 ευρώ μέχρι τα 19 μου στον Άρη-Χρειάστηκε να δουλέψω και σε εργοστάσιο»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, αναφερόμενος στα χρόνια που αγωνιζόταν στον Άρη.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός που από τον Ιανουάριο του 2021 αγωνίζεται στην Πολωνία με τη φανέλα της Xρόμπι Γκλόγκοβ, αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία φορούσε τη φανέλα του Άρη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες αναφορικά με τον μισθό του αλλά, ενώ ανατρίχιασε λέγοντας ότι αναγκάστηκε να δουλέψει σε εργοστάσιο προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

«Η συζήτηση αυτή είναι τεράστια. Έχω βρεθεί και εγώ σε ακαδημίες, αλλά δεν γνωρίζω από που βγαίνουν τα ποσά για τις ακαδημίες, επειδή δεν ήμουν ποτέ στη διοίκηση αλλά το “κρέας” γιατί αυτό είμαστε οι ποδοσφαιριστές ένα προϊόν.

Η κουβέντα για τις ακαδημίες με στενοχωρεί πολύ, γιατί βλέπω τι γίνεται στο εξωτερικό που έχω αγωνιστεί. Όταν ένας ποδοσφαιριστής βγαίνει από τις ακαδημίες σκέφτονται δεν θα του δώσουμε και κανένα συμβόλαιο της προκοπής, δικός μας παιδί είναι, ο βασικός μισθός φτάνει. Οι παίκτες από το εξωτερικό που έρχονται με βασικό μισθό πληρώνονται;

Εγώ μέχρι τα 19 μου 800 ευρώ έπαιρνα από τον Άρη. Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές βασικό μισθό παίρναμε, όντας και βασικοί σε κορυφαίες ομάδες. Εγώ ποτέ δεν πήρα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά όταν μου έδειχναν σεβασμό έδινα όλο μου το είναι».

Δούλεψα για ένα χρόνο σε εργοστάσιο γιατί δεν μου έκανε πρόταση καμιά ομάδα στην Ελλάδα και όποιος με ήθελε πάλι τον βασικό έδινε οπότε προτίμησα το εργοστάσιο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected